USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На українському телеканалі стався спалах коронавірусу

12 Травня 2020 11:43
У кількох співробітників Рівненської філії Суспільного виявили зараження коронавірусом, через що всі працівники з вівторка, 12 травня, переходять на віддалений режим роботи.

Про це йдеться в оприлюдненій на сайті телеканалу заяві, передає Корреспондент.

«Основне завдання нашої команди зараз – не розширювати коло контактних осіб та зберегти здоров’я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Попри всі введені в філії заходи, ніхто не захищений на 100%. Всі ми зараз підтримуємо наших колег, які працювали якісно і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайшвидшого одужання!» – сказала менеджер Рівненського філіалу Суспільного Людмила Хома.

У приміщеннях UA:РІВНЕ була проведена дезінфекція, всі колеги, які контактували з інфікованими, перебувають в самоізоляції. Зазначається, що команда Суспільного мовника Рівненщини продовжить працювати дистанційно, щоб забезпечувати жителів області важливою і своєчасною інформацією.

«Незважаючи на надзвичайну ситуацію та зміну режиму роботи філії, аудиторія UA:РІВНЕ і надалі буде отримувати оперативну інформацію на платформах мовника. Команда буде працювати дистанційно. Найважливіше – відображати рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає жителів в курсі справ через сторінки соцмереж і сайт UA:РІВНЕ», – зазначив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

Зазначається, що телеканал транслюватиме контент міжрегіональної платформи, а місцеві новини будуть передаватися рухомим рядком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
такот Показати IP 12 Травня 2020 14:42
А кажуть, що небезпечно... А журналісти "стрибають" де треба і не треба і не зрозуміло з чим вони і наражають багатьох на небезпеку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus