USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Нестача кадрів та перевтома: чому звільняються луцькі поліцейські

11 Квітня 2019 17:19
Через неможливість керівництва надати працівникам поліції повноцінний відпочинок у відповідності до трудового законодавства, останні все частіше звільняються за власним бажанням.

Про це у своєму звіті за 2018-й рік повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олег Кічук.

З його слів, у Луцькому відділі поліції усього працює 168 поліцейських. Із них - 108 чоловіків та 60 жінок. 125 полісменів мають досвід роботи більший, ніж три роки.

Очільник поліції міста проінформував, що окрім виконання прямих функціональних обов’язків, працівників відділу поліції постійно залучають до несення служби для охорони публічного порядку під час проведення масових заходів.

Однак, разом із тим, він зауважив, що існує низка проблем, пов’язаних із роботою персоналу. Зокрема, у міському відділі поліції гостро стоїть питання з недостатнього комплектування кадрів. Кажучи простою мовою, у Луцьку не вистачає поліцейських.

Через це керівництво поліції не може надати працівникам повноцінний відпочинок у відповідності до трудового законодавства. Зі слів Олега Кічука, такі перевантаження полісменів часто призводять до перевтоми, через що працівники і звільняються з місця роботи за власним бажанням.

Так, у Луцькому відділку найбільше не вистачає слідчих та дільничних, що створює додаткове навантаження на працівників – один слідчий розслідує, в середньому, 189 кримінальних проваджень.

Усього за звітний період минулого року у міському відділі звільнили 15 осіб. Із них: 12 – за власним бажанням, 2 – за станом здоров’я та 1 – за угодою сторін.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у поліції міста розповіли, наскільки можливим є виникнення бойових дій у обласному центрі Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хм Показати IP 11 Квітня 2019 17:33
А міліція за копійки працювала, і пішки патрулювати ходили і в дощ і в мороз і в спеку, а тут важко на машинах працювати. Це проблема в тому що по оголошенню понабирали людей.
Мхуну до Хм Показати IP 11 Квітня 2019 17:49
Мова про слідчих! ПРО СЛІДЧИХ!!! Пан не розумє?
Хм до Мхуну Показати IP 11 Квітня 2019 18:19
Ти там прочитай, добре і те що слідаків нехватає в кінці пише, а в загальному стаття іде про те що нехватає поліцейських.
хохо до Мхуну Показати IP 11 Квітня 2019 18:22
Менти колись надавали згоду (заяву) про не нормований робочий день, працювали і не нили, а після славнозвісної реформи понабирали пластмасових бездар - нормальних повиганяли народні активісти, то нехай вони і працюють. Забув написати, після вступу в силу нового КПК України 20.11.12 року та введення ЄРДР навантаження на слідчого в Луцьку було від 700 до 800 справ на одного слідчого і нічого всі справлялися,- ніхто не нив і не звільнявся... Може проблема в керівникові.
1234 Показати IP 11 Квітня 2019 17:56
пишете в статті 189 справ. за один день прочитати і вивчити можна 1 або 2. щоб по ній щось зробити процесуально одного дня буде мало так що рахуйте потерпілі люди коли слідчий почне розгляд вашої справи. це просто суцільний "вісяк" (поліція знає що таке вісяк).
ігор луцький Показати IP 11 Квітня 2019 18:01
Зато з бородами можна ходити на роботу.
А Показати IP 11 Квітня 2019 22:32
Реформатори г...ндони
Та нили завжди Показати IP 4 Серпня 2019 11:44
Нили завжди ще й пили на роботі. Думаєте, що дороги були погані, а міліція хороша. Вона була така сама як ті дороги.і працювали там географи з фізкультурниками напару. Там підніміть відмовні, нерозкориті. А розлідуванні тримались на явці щ повинною, та протоколі відтворення. Явка з повинною то пальці в двері, відтворення то за шкібарки і на місце злочину робити фото. Так само нили від роботи , як коменти з реформи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus