USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ремонт автівок патрульних фінансуватимуть з бюджету Луцька

21 Квітня 2016 15:12
Патрульним поліцейським не передбачили кошти на поточний ремонт автівок та достатню кількість оргтехніки.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії сьогодні, 21 квітня.

Так, очільник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко розповів, що свого часу в одній міській програм протидії злочинності на розвиток міського управління ДАІ. Але оскільки Державтоінспекція ліквідована, то патрульна поліція просить внести зміни до програми і замість ДАІ розпорядником коштів призначити управління патрульної поліції, щоб ці кошти можна було використати на розвиток управління патрульної поліції.

Зауважимо, це питання - технічне, оскільки про конкретні суми не йдеться.

Олександр Вовченко пояснив, як бачать розвиток, в управлінні патрульної поліції Луцька. Зокрема, планують організувати навчальний центр для новобранців, облаштувати тир. Крім того, луцькі патрульні хочуть придбати мийку Керхер, аби не залежати в цьому питанні від Києва і щоб автомобілі гарно виглядали.

Також він додав, що в державі не передбачили на цей рік коштів на ремонт автомобілів. Зокрема, йдеться не про ремонт тих автівок, які втрапили в ДТП, а на поточний ремонт – заміну мастила, акумуляторів. Також недостатньо в управлінні оргтехніки, яку виділили з Києва.

Депутати проголосували за внесення змін до програми і додали управління патрульної поліції, як одного з розпорядників коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЗВІСНО Показати IP 21 Квітня 2016 15:26
ці недоуки будуть потрапляти в ДТП а місто за це заплатить,класна формула)))))Та в новго Пріуса перший ремонт повинен бути не раніше 300 тис км.Атут за 3 місяця вже треба реомнтувати!!??Чи може краще змінити прокладку між сидінням водія і кермом(водія)!!????
Юрист Показати IP 21 Квітня 2016 15:27
Скоро будуть самі мити машини Керхером, заправляти, збирати позапартнійні внески. "Назад в будущее". ГАИ 2
Вася Показати IP 21 Квітня 2016 16:59
то воно машини б'є по Устилугу, Володимиру, а кошти від бюджету Луцька? ...... еееееее!!!!! бюджети Устилуга і Володимира разом більше в троє ніж у Луцьку! гроші що мають йти на школи та дітсадки заберуть від моїх дітей на утримання парковщиків, я не згідний!!! P.S.: авто потрібно шанувати, а то патрульне на запрвці йде в туалет (двигун не глушиться), п'є каву (двигун не глушиться), складае постанову (двигун не глушиться), розмовляє по мобілці та робить селфі (двигун не глушиться), прикладів 1,2,3,4,5....10....50, а тепер їм масло поміняй? 0Х#ь!
Я Показати IP 21 Квітня 2016 17:52
ось вам http://obozrevatel.com/curious/86205-buhal-s-utra-v-rade-zasekli-nardepa-posle-boduna--fotofakt.htm
Мажор Показати IP 21 Квітня 2016 18:54
Пан Романюк, зайдите в аптеку и помогите пенсионеру деньгами на валидол. Технологическая схема работы старого доброго ППС -это выход.
штефан Показати IP 22 Квітня 2016 13:13
мийка керхер,одіозний олександр, була в грудні 2015 в патрульній службі, але ваші проффсори її вграли, а саме коли почались перші приморзки її не схавали в тепле приміщення. такшо скидайтесь самі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus