USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Респіратори, ліки та засоби гігієни: Камінь-Каширська райлікарня отримала допомогу

8 Квітня 2020 12:15
Дві партії допомоги 8 квітня отримала Камінь-Каширська центральна районна лікарня. У першій – засоби захисту, гігієни, респіратори FFP2, ліки, товари медичного призначення, загалом на суму – 110, 5 тисяч гривень. У другій – ендотрахеальні трубки, ларингоскопи, розхідники для лапароскопічних стійок, електроніж, пов’язки для ран, калостоми, катетери, аспіраційні системи.

Про це інформують на офіційній сторінці народного депутата Ірини Констанкевич у фейсбуці.

Першу партію допомоги придбали за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та кошти обласного бюджету. Загалом на підтримку лікарень Волині Ігор Палиця зі свого Фонду «Тільки разом» виділив 20 мільйонів гривень.

Другий вантаж для лікарні сформували за підтримки Олександра Кізіма та американських благодійників з Фонду Medical Teams Internation.

«Зараз допомогти протидіяти коронавірусу може кожен з нас. Для цього необхідно першочергово дотримуватися карантину, заходи в рамках якого з цього понеділка посилено. Але такі превентивні методи виправдані. Адже, як показує світова практика, карантин дозволяє зменшити навантаження на медичну систему. Цей час береже не лише наше з вами здоров’я, а й дозволяє подбати про забезпечення лікарень усім необхідним для боротьби з цією хворобою. Хочу подякувати головному лікарю Волинської обласної клінічної лікарні Олександру Дударю, який оперативно забезпечує можливості для боротьби з коронавірусом не лише лікарні, якою керує, а й допомагає колегам з районів», – зазначила Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, раніше вже була також передана допомога для Маневицької та Ківерцівської райлікарень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus