USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рівальдо, Рональдінью, Карлос та подарунок від президента «Барселони»: лучанин провів вечірку для легенд футболу

24 Липня 2021 20:34
Відомий діджей з Луцька Максим Фраєрман, який зараз проживає в Ізраїлі, провів у Тель-Авіві офіційний гала-вечір, що був організований для легендарних футболістів з «Берселони» та «Мадриду».

Про це лучанин повідомив своїй сторінці у Фейсбуці.

Вечірка відбулася на честь дружнього матчу ветеранів «Барселони» проти ветеранів «Реал Мадрид», що відбувся на стадіоні «Блюмфельд». Серед іменитих футболістів були Рівальдо, Деку, Рональдінью, Карлос, Фігу.

І це ще не все! Вражений роботою Максима Фраєрмана президент ФК «Барселона» Жуан Лапорт подарував лучанину два квитки на матч легенд.

«Прокидаєшся собі вранці, нікого не чіпаєш, а потім раптом тобі дзвонять і повідомляють, що вже через кілька годин ти повинен взяти в руки мікрофон і провести офіційний вечір на честь заходу найвищого рівня, за участю зірок світової величини.

Ось проходить кілька годин і ти вже на даху мерії Тель-Авіва, серед красиво одягнених людей, знайомий і з мером Тель-Авіва Роном Хульдаї, і з президентом ФК «Барселона» Жуаном Лапорта, і з кількома легендарними гравцями, в присутності яких пацани з мого двору просто втратили б свідомість - Рівальдо, Деку, Рональдінью, Карлос, Фігу, всіх і не перелічити.

Дякую за можливість додати такий крутий івент в своє резюме - це дійсно те, чим не соромно пишатися будь-якому ведучому.

Та й матч був цікавий, я на один вечір прямо навіть вболівальником став», - пише Максим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus