USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сервіс ВlaВlaСar стане платним для українських пасажирів

10 Жовтня 2018 12:15
Уже за місяць, в листопаді, онлайн-сервіс пошуку перевізника за певним маршрутом BlaBlaCar стане платним для українських користувачів. Плата на день складе 49 грн, на місяць – 59 грн. Оплатити доступ до бронювання потрібно буде після вибору параметрів маршруту і перевізника.

Нові умови не поширюються на поїздки довжиною менше 120 км, їхнє бронювання доступно безкоштовно. Про це пише ТСН з посиланням на ain.ua.

Правила розрахунку з водіями незмінні - платити потрібно готівкою. Однак у компанії підтвердили, що розглядають безготівковий розрахунок, «як одну з доступних опцій».

Для самих водіїв сервіс залишається повністю безкоштовним.

Нагадаємо, в Україні, куди BlaBlaCar вийшов чотири роки тому з поглинанням стартапу «Подорожник», у сервісу понад 4 млн користувачів. Всі вони отримають три місяці безкоштовного бронювання. Активувати їх потрібно до листопада. Також один місяць безкоштовного бронювання дадуть усім новим користувачам.

Зараз BlaBlaCar працює в 22 країнах світу, у сервісу 65 млн користувачів, з яких 20 млн здійснюють поїздки щоквартально. Мобільна аудиторія BlaBlaCar - 30 млн осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus