USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

В Угорщині перекинувся автобус з туристами: 1 загиблий, 34 людини постраждали

9 Серпня 2020 17:18
У неділю вранці, 9 серпня, автобус з громадянами Польщі, які їхали з Болгарії, з’їхав з автомагістралі в кювет. В Результаті автопригоди одна людина загинула і 34 були травмовані.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на TVN24.

У неділю вранці автобус з громадянами Польщі, які їхали з Болгарії, з’їхав з автомагістралі в кювет. В автобусі їхали 46 осіб, в тому числі два водії.

Одна людина отримала серйозні травми. Серед пасажирів було двоє дітей, вони перебувають в хорошому стані, їх здоров’ю та життю нічого не загрожує.

Аварія сталася на автомагістралі в районі міста Кішкунфеледьгаза. Автобус їхав в сторону Будапешта, після аварії дорога на угорську столицю була повністю перекрита.

Поліція досі визначає причину аварії, вона поки не відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus