USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вашу картку заблоковано: як «банківські працівники» ошукують волинян

15 Листопада 2017 12:46
Банки у жодному випадку не просять клієнтів повідомляти пін-коди чи інші реквізити. Люди, які про це не знають, стають жертвами шахраїв.

За минулу добу до органів поліції у Волинській області надійшло 2 повідомлення про шахрайства. Представившись працівниками банку аферисти видурили у волинян майже 5 тис. грн. Про це інформують у прес-службі поліції області.

Учора ввечері до Луцького районного відділення поліції надійшла заява 55-річного мешканця Луцького району. Чоловік повідомив, що 11 листопада у передобідню пору йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік. Він

представився працівником одного із банків і шахрайським шляхом, під приводом блокування кредитної кратки, заволодів особистими реквізитами й зняв гроші потерпілого в сумі 2 тис. 470 грн.

Із заявою про шахрайство до поліцейських звернувся 62-річний мешканець Любомльського району. За аналогічною схемою в чоловіка шахрай видурив 2 тис. 400 грн.

За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить заходи, направлені на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів.

Вкотре нагадуємо, будьте уважні й ні в якому разі не повідомляйте реквізити банківських карток стороннім особам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus