USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ватажок найбільшого ізраїльського наркокартелю втік з «Борисполя» під час екстрадиції

16 Серпня 2019 18:01
З аеропорту «Бориспіль» втік наркоторговець – громадянин США та Ізраїлю при проведенні процедури його екстрадиції на батьківщину. Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за фактом втечі.

Про це повідомили у пресслужбі столичної прокуратури.

«Утікач перебував у міжнародному розшуку та був затриманий у Києві в березні поточного року. 15.08.2019 мала відбутися його фактична передача на запит компетентних органів іноземної держави. Проте в аеропорту під час супроводження СБУ іноземець зник. За фактом його втечі наразі зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) КК України. Тривають першочергові слідчі дії», – йдеться в повідомленні.

«СБ України проводить службове розслідування за фактом втечі із приміщення міжнародного аеропорту «Бориспіль» громадянина Ізраїлю Амоса Дов Сільвера під час проведення екстрадиційних процедур. Співробітники Служби, які відповідали за виконання цих заходів, відсторонені від виконання службових обов’язків на час перевірки. Представники СБУ, які безпосередньо брали участь у процедурі екстрадиції, наразі надають пояснення Управлінню внутрішньої безпеки СБ України. Оперативні підрозділи української спецслужби проводять роботу щодо розшуку та затримання іноземного громадянина», – йдеться в повідомленні СБУ.

Амоса Дов Сільвера затримали в березні поточного року в Києві. Його розшукували за організацію потужного міжнародного наркокартелю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 16 Серпня 2019 19:03
Вот такой уровень спецслужб...А вот при крышевании сомнительного бизнеса проколов у них не бывает.
5.45 Показати IP 16 Серпня 2019 23:40
Їх лише баблішко цікавить!!! Честь, репутація, самоповага=0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus