USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ворог хоче бити ракетами»: мер закликав мешканців Івано-Франківська виїхати з міста на 7-9 травня

5 Травня 2022 17:36
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав людей у вихідні 7-го, 8-го та 9 травня виїхати за межі міста у зв’язку із загрозою ракетного обстрілу з боку Росії.

Марцінків зазначив, що 7 травня в Івано-Франківську планували відзначати 360-ту річницю з дня заснування міста. Проте влада вирішила відмовитися від проведення будь-яких масових заходів, повідомив міський голова у Фейсбуці.

«Було ухвалено рішення 7-го, 8-го та 9 травня не проводити жодних публічних заходів, у тому числі молебнів на території Івано-Франківської територіальної громади. Прошу 7-го, 8-го та 9 травня і роботодавців, і всіх мешканців не скупчуватися на озері, у парку, в інших публічних місцях і, по можливості, виїхати за місто, обробити свої городи – щоб менше людей було в ці дні у місті та центрі», – наголосив мер.

Читати ще: У Росії є чіткий план вторгнення в Молдову. ЗМІ назвали ймовірну дату

Він закликав жителів міста з розумінням поставитися до обмежень.

«Є інформація, що ворог, на жаль, збирається далі завдавати ракетних ударів. Тому не буде жодних публічних заходів», – зазначив Марцінків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus