USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зайчики» в ряд: Аваков відрапортував про затримання осіб, які обстріляли бус під Харковом

27 Серпня 2020 21:49
Поліція у Красноградському районі Харківської області затримала нападників на мікроавтобус з нібито активістами.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на пресслужбу поліції Харківщини.

Поліція встановила, що поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на автодорозі невідомі автомобілем «Міцубісі» заблокували рух мікроавтобуса «Мерседес», у якому перебували представники ГО «За життя», та змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля «Міцусібі» вийшло декілька осіб й з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого втекли.

Унаслідок пострілів двоє отримали поранення. Розшук зловмисників здійснювали за спеціальною поліцейською операцією «Сирена».

Своєю чергою глава МВС Арсен Аваков написав про затримання нападників наступне: «Зайчики» в ряд – затримані з м’язами та без мізків, які стріляли в таких самих, що їхали з політичних гастролей. Ніхто не загинув, легкі поранення, але кожного учасника цих провокацій чекає жорстка реакція».
Антон Геращенко на своїй сторінці у фейсбуці спростував інформацію щодо загибелі когось із учасників протистояння.

«Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові фомірованія. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили – правих, лівих, червоних або блакитних. Всі особи, винні в застосуванні насильства, будуть затримані і притягнуті до кримінальної відповідальності», написав він на своїй сторінці у фейсбуці.
Як повідомлялося раніше, нардеп від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива заявив, що під Харковом обстріляли автобус активістів організації «Патріоти – За життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Серпня 2020 22:18
Показательная реакция Авакова и его зама. «Стреляли в таких же, ехавших с политических гастролей». А скажите, у нас политические гастроли уже под запретом? Или они только для избранных? Давайте тогда законодательно пропишем, кому можно в политические гастроли по Большой стройке, а кому, как говорил классик «кулю в лоб»
Мабуть Показати IP 28 Серпня 2020 07:48
Після такого * досягненя* Аваков ше 10 років буде міністром
Народна прокуратура Показати IP 28 Серпня 2020 13:04
Такий напад викликає сум, але ще раз впевнююсь, що вся ця сепарська сволота розуміє лише силу і лише її боїться. І будуть шкодити Україні рівно стільки, скільки ми їм дозволимо. Нормального відношення вони не розуміють, сприймаючи це за слабкість, адже в голові лише путині і "рузькі мір".
Дед до Народна прокуратура Показати IP 28 Серпня 2020 15:06
Видео посмотри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus