USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

162 українці - в полоні бойовиків

24 Листопада 2017 14:38
Уповноважений Президента України з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі, Перший віце-спікер Ірина Геращенко повідомила, що на сьогодні в полоні бойовиків на окупованих територіях Донеччини та Луганщини перебуває 162 українці, інформує канал 24.

На сьогодні, на жаль, збільшується кількість заручників, в першу чергу за рахунок проукраїнських громадян, які залишаються на окупованих територіях. їх хапають під надуманими приводами. Згідно з останньою інформацією, яку я отримала від Служби безпеки України – на сьогодні 162 заручники, які перебувають на окупованих територіях – це цивільні, військові, чоловіки і жінки, серед них є і журналіст і троє волонтерів, – зазначила віце-спікер.

Геращенко уточнила, що це підтверджена інформація про тих людей, родичі яких звернулись до СБУ, щоб їх рідних розшукували і внесли у відповідні списки на обмін.

До слова, напередодні президент Росії Путін провів перемовини телефоном з ватажками терористичних "ДНР" і "ЛНР". Сторони нібито обговорили ініціативу Віктора Медведчука щодо обміну полоненими з офіційним Києвом.

Медведчук повідомив, що Україна готова звільнити 306 осіб і розраховує на звільнення 74 осіб. Тоді представник України у Мінських переговорах Ірина Геращенко повідомила, що кількість українців, які перебувають у полоні у бойовиків на окупованому Донбасі, зросла до 157 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus