USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

18+: на «Фронтері» анонсують заходи тільки для дорослих

26 Вересня 2020 22:08
2 та 3 жовтня на вечірню подію цьогорічного фестивалю «Фронтера» зможуть потрапити лише повнолітні.

Організатори намагалися урізноманітнити програму, або лучани знайшли захід, на який безумовно хотілося б піти. Саме так з’явилося дві зустрічі, на які запрошують лише повнолітніх.

Зокрема, у п’ятницю, 2 жовтня, в перший день фестивалю, у ГаРмИдЕр ангар-stage (вул. Залізнична, 9) відбудеться запальна поетична вечірка за участі Артема Полежаки та Дмитра Лазуткіна. Поезія авторів – іронічна, часом занадто відверта й оголена та «без цензури». Лучани вже мали нагоду чути Артема Полежаку зі сцени «Фронтери», а Дмитро Лазуткін виступить на фестивалі вперше. Навесні в Артема Полежаки вийшла книга «Люди у пошуках щастя» видавництва «Люта Справа», дещо з нового можна буде почути на віршопаті. Порадує ексклюзивом й Дмитро Лазуткін.
Суботній фестивальний день в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (вул. Карбишева, 1) завершуватиме Андрій Любка з презентацію нового роману «МУР». Сам автор жартує, що від нього очікували великий філософський твір, а за час карантину він написав та видав «МУР» («Малий український роман»). Трішки жартів, еротики та відвертих розмов під маленькою палітуркою. Головний герой книги – молодий поет, який вирішив змінити стиль життя та одружитися. Почути історію написання книги та уривки в авторському читанні можна буде 3 жовтня.

Організатори повідомляють, що кількість учасників на фестивалі суттєво обмежена (з метою дотримання усі рекомендації МОЗ щодо культурних подій). Детальну програму обіцяють опублікувати незабаром на своїх сторінках у соціальних мережах, тим часом радять попередньо зареєструватися для участі у заході.

Читайте також: У Луцьк на «Фронтеру» завітають три всесвітньо відомі польські письменники
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus