USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

19-річній волинянці, яка потрапила в ДТП, зробили сьому операцію

23 Вересня 2019 18:41
19-річній Іванні Гаджало з села Гупали Любомльського району зробили складну операцію – наростили піднебіння з гомілкової кістки. Це вже сьома операція дівчини, а попереду – ще щонайменше три, передає Перший.

Мама Іванки Наталія Ціпяшук просить небайдужих про допомогу.

Нагадаємо, дівчина потрапила в ДТП, внаслідок якої отримала серйозні травми. Аварія трапилася 10 березня на виїзді з міста Любомль. Авто, в якому перебувало чотири пасажира, злетіло в кювет і перевернулося

Ні водій, ні решта пасажирів не постраждали, а Іванка отримала тяжкі травми голови: багато переломів щелепи, піднебіння та черепа, вибиті зуби, пошкодження ока.

Череп Іванки після першої операції. У ньому – більше сотні гвинтів

Іванка до аварії

Днями у Київській обласній клінічній лікарні дівчині зробили складну операцію, яка тривала майже 10 годин. З ноги Іванки взяли частину кістки, а з руки – судину, і з допомогою металевих штифтів наростили їх на піднебіння. Досі в Україні провели лише три таких операції.

«Лікарі кажуть, що новіших технологій в світі немає. Треба молитись, щоб піднебіння прижилось, бо другого шансу просто не буде», - каже мама Іванки.

Вартість операції – близько 120 тисяч гривень, які родина ще не заплатила. Також щодня на медикаменти потрібно 2 тисячі гривень.

«Фірма-виробник штифтів і пластин погодилась дати нам їх в борг, оскільки ми вже постійні клієнти», - пояснює Наталія Ціпяшук.

Окрім цього, на Іванку чекають операції на носі та підборідді, а також імплантація зубів.

Рідні просять про допомогу, бо давно вичерпали свої ресурси.

Картка для допомоги: 4149 6293 8204 5979 (Іванна Гаджало)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus