USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

19-річній волинянці, яка заморила двомісячну дочку голодом, повідомили про підозру

30 Квітня 2024 18:29
За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури 19-річній жительці Луцька повідомлено про підозру у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 КК України).

Слідство встановило, що, народивши здорову доньку у січні 2024 року, мати умисно систематично її не годувала, не цікавилась її здоров'ям та своєчасно не звернулася до медичного закладу для надання допомоги дитині. Через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців.

Читати ще: У Луцьку померло півторамісячне немовля, підозрюють виснаження

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть дитини спричинило недостатнє харчування.

Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Досудове розслідування: Луцьке РУП ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, журналістам вдалося поспілкуватися з рідними дівчинки. Зі слів батька дитини, того дня він як завжди пішов на роботу, на ринок, а згодом йому зателефонувала дружина й сказала, що дитина не дихає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus