USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

19-річний волинянин вкрав у перехожого телефон, а потім зняв з його картки 40 тисяч

25 Січня 2023 17:33
Ввечері 20 січня у селищі Люблинець Ковельського району незнайомий чоловік попросив у 48-річного ковельчанина телефон для здійснення дзвінка. Вибравши вдалий момент, зловмисник втік разом із смартфоном потерпілого у невідомому напрямку.

Про це інформує пресслужа поліції Волині.

Згодом, використовуючи викрадений ґаджет, грабіжник зняв з банківського рахунку власника 40 тисяч гривень, які витратив на власний розсуд. Чоловік із заявою звернувся до поліції.

На виклик прибула слідчо-оперативна група та спеціалісти кінологічного центру ГУНП. Правоохоронці зробили детальний огляд місця події, та вилучили низку речових доказів.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановили, що злочин скоїв раніше судимий 19-річний житель Ковельського району.

Зловмисникові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus