USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

25-річний волинянин, який постраждав у ДТП, потребує допомоги

21 Травня 2019 19:03
Небайдужих просять допомогти мешканцю села Вербаїв Луцького району Андрію Кепецине. Хлопець потрапив в аварію, зараз перебуває у тяжкому стані і потребує дороговартісного лікування.

Сума, необхідна для курсу реабілітації, є не підйомною для мами Андрія, Олени. Тож жінка просить не залишатися байдужими та допомогти.

25-річний Андрій Кепецине був активним чоловіком, займався спортом і не мав шкідливих звичок. Аж поки 13 серпня 2018 року його життя не змінила страшна аварія.

Трагедія трапилася у Львові, де Андрій працював. У той вечір хлопець святкував професійне свято – день будівельника. А коли переходив дорогу в неналежному місці – потрапив під колеса автівки. Діагноз – сильна черепно-мозкова травма та пошкодження стовбуру головного мозку. Зараз хлопець не може рухатися, говорити і навіть їсти.

Сім’я живе в старому сільському будинку, який для них знайшли знайомі. Тут немає газу та водопостачання. Щодня на лікування сина пані Олена витрачає великі суми. Лише спеціальне харчування вдень коштує близько двохсот гривень.

Зараз Андрій проходить курс лікування в київському реабілітаційному центрі.

Сума на лікування, утримання та операцію не підйомна для матері. Тому жінка просить допомогти у її біді.

Перерахувати кошти можна на картку Приватбанку:

5168 7573 9950 6338 Фіалковська Олена Миколаївна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
брифінгу Показати IP 21 Травня 2019 22:28
а що воно таке? Який придурок і блазень і чому засмічує мою рідну мову?
О Показати IP 22 Травня 2019 14:41
Людина в тяжкому стані! А ви дійсно придурок! Говорив він Українською і жив в Луцькому районі! Ніякого співчуття!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus