USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

551 магістру ЛНТУ вручили дипломи. Фото

10 Лютого 2018 14:14
Вручення дипломів 551 магістру Луцького національного технічного університету відбулося у стінах Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка 10 лютого.

Варто зазначити, що цьогоріч університет випустив 9 магістрів-іноземців з Алжиру, Лівії та Конго.

Так, дійство розпочалося з виступу академічного камерного оркестру «Кантабіле» на чолі з художнім керівником колективу Товієм Рівцем.
Далі привітати випускників вийшов на сцену ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук, який побажав випускникам-магістрам вірити в себе.

«Велика честь у стінах цього прекрасного залу вітати випускників після успішного навчання. В нашому університеті ви мали змогу в натхненній роботі здобути відповідні знання вміння, навички, які дозволять вам в найближчій перспективі зайняти певну нішу. Думаю, ви доведете, що є не лише патріотами нашої країни, а й прекрасними фахівцями. Безумовно, вам не було легко навчатися, тому що в технічному університеті - висока планка та складний навчальний процес, але ви з гідністю пройшли це. Хочу побажати вам віри в себе, бути активними та постійно самовдосконалюватися», - зазначив Петро Савчук.
Своєю чергою, випускниця-магістр Катерина Бондарська звернулися до присутніх від імені всіх магістрів.

«Студентські роки – те, чого ми так довго чекали та до чого цілеспрямовано йшли, виявилися набагато швидшими, ніж ми очікували. У кожного в нас з університетом пов’язано чимало радісних емоцій, спогадів. Навіть найскладніші моменти зараз згадуються з усмішкою та ностальгією.

Дорогі викладачі, від імені всіх випускників щиро дякую за час, силу, терпіння та знання, якими ви нас озброїли. Про те, наскільки якісно ми освоїли все те, чого ви нас вчили, думаю, покажуть наші успіхи. Я впевнена, що ви не будете нами розчаровані. Також я дякую батькам за любов та віру в нас», - з трепетом привітала своїх колег-магістрантів Катерина Бондарська.
Опісля 551 магістр отримали свої заслужені довгождані дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВВК Показати IP 10 Лютого 2018 14:40
За скільки бітків дипломи продають
Бувший випускник ( С Показати IP 10 Лютого 2018 14:50
Уви ,але це факт : - на ринки іти без диплома магістра багатьом не личить .....як і займатися контрабасом на поїздках до Польші !!!!!!!!!!
Любі свині Показати IP 10 Лютого 2018 18:19
Луцький Національний Криптовалютний Університет
Месник Показати IP 10 Лютого 2018 18:36
А тому хто біткоїн ферму забацав, докторську одразу дали)
Сергій до Месник Показати IP 10 Лютого 2018 21:14
Проректора з іноваційної діяльності. :-)
бандерівець Показати IP 11 Лютого 2018 19:47
бабушка ще викладає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus