USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

270 км з Володимира до Львова за 27 годин: нагородили військового з Волині

2 Грудня 2021 21:21
Солдат 14 ОМБр Микола Луговий пробіг 270 км із Володимира-Волинського до Львова і в зворотньому напрямку. Свій ультрамарафон він присвятив 7 річниці створення ОМБр.

Про це повідомили на сторінці 14 ОМБр імені князя Романа Великого у Фейсбуці.

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко на плацу військової частини урочисто привітав та нагородив солдата Миколу Лугового, який присвятив 7 річниці створення бригади свій ультрамарафон – безперервний 27-годинний 270-кілометровий забіг із Володимира-Волинського до Львова і в зворотному напрямку.

Командир бригади подякував військовослужбовцю за визначне спортивне досягнення, яке вчергове прославило Князівську 14 окрему механізовану бригаду.

«Від себе особисто та від усього особового складу військової частини висловлюю Вам вдячність за проведений ультрамарафон, присвячений 7 річниці створення нашої Князівської бригади, яку ми відзначаємо 10 грудня, за вміння визначати цілі і за наполегливість у їх досягненні, – наголосив полковник Охріменко, нагороджуючи Миколу Лугового Грамотою командира 14 ОМБр імені князя Романа Великого. – Бажаю Вам подальших спортивних звершень на славу нашої військової частини та Збройних сил України!» – йдеться у дописі.

Наразі Микола Луговий уже відновив тренування і виношує плани про новий ультрамарафон – на 400-кілометрову дистанцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus