USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

40 років без ремонту: на трасі Луцьк–Львів відремонтували штучну споруду

10 Жовтня 2023 23:20
У селі Журавники фінішував ремонт споруди на автошляху Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

На цьому об’єкті мостобудівельники працювали з липня, повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

За майже 40 років експлуатації опісля останнього ремонту будова зазнала руйнувань і потребувала невідкладного відновлення.

Наразі тут: проведено демонтажні роботи; укріплено монолітним залізобетоном шафові стінки; влаштовано лежні; замінено залізобетонні плити прогонових будов; влаштовано накладні монолітні і перехідні плити, гідроізоляцію; виконано захист залізобетонних конструкцій; укладено тротуарні консолі та пішохідні доріжки; влаштовано водоскидні лотки; укріплено укоси; встановлено бар’єрне та перильне огородження; укладено асфальтне покриття та нанесено дорожню розмітку.

Автомобільна дорога Н-17, що має статус національної, сполучає між собою два обласні центри прикордонних областей – Волинської та Львівської. Тому цей автошлях є важливим логістичним маршрутом, яким відбувається перевезення товарів гуманітарного призначення, експортної продукції та інших важливих вантажів, здійснюється евакуація людей. Тому надійність мостів та інших розташованих на дорозі споруд – запорука безперебійної логістики.

На автошляхах державного значення Волині це друга споруда, що відремонтована в поточному році. Влітку фінішували роботи з відновлення мосту неподалік міста Ківерці на автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – Дольськ.

До кінця року планують завершити ремонт ще двох мостів на автодорогах державного значення Волинської області:

- у селищі Стара Вижівка на дорозі Т-03-10 Стара Вижівка – Буцин – /М-19/;

- неподалік села Шклинь на автошляху Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки –/Р-14/ – Копилля –Рожище – Торчин – Шклинь –/Н-17/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 11 Жовтня 2023 12:00
Місток біля Ківерець відремонтували відзвітували - молодці!, а далі від "Дубка"ухаби кому залишили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus