USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

48-річного волинянина, який погрожував дружині розправою, знову судитимуть

20 Травня 2022 20:56
Волинянина судитимуть за домашнє насильство.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори Камінь-Каширської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 48-річним жителем Каменя-Каширського домашнього насильства щодо дружини.

Слідство встановило, що нетверезий чоловік, якого вже не раз притягували до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, знову залякував, ображав та принижував 44-річну жінку, погрожуючи їй фізичною розправою.

За усі ці дії чоловік відповідатиме перед судом.

Санкцією ст. 126-1 КК України за домашнє насильство передбачено покарання у виді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus