USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

55 нових хворих, троє людей померло: де на Волині виявили COVID-19

17 Червня 2020 09:44
За даними Волинського обласного лабораторного центру за останню добу на Волині зареєстровано 55 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Луцьк – 10, Луцький район – 3, Ковельський район – 11, Володимир-Волинський район –10, Ратнівський район – 10, Горохівський район – 3, м.Нововолинськ – 2, Ківерцівський район – 2, Камінь-Каширський район – 2, по одному випадку у Маневицькому та Шацькому районах.

Одужало за добу 30 осіб. Три випадки хвороби завершились летально (померли мешканці Володимир-Волинського, Ковельського та Ратнівського районів).

Загалом станом на 9.30 год. 17 червня в області зареєстровано 1554 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 492 особи. 48 випадків хвороби завершилось летально.

За весь період спостереження коронавірусна хвороба виявлена:

• м. Луцьк – 308 випадків, в т.ч. 7 летальних;

• Луцький район – 117 випадків, в т.ч. 3 летальних;

• Ковельський район – 260 випадків, в тому числі 9 летальних;

• Ківерцівський район – 206 випадків, в т.ч. 6 летальних;

• Володимир-Волинський район – 176 випадків, в т.ч. 3 летальних;

• м. Нововолинськ – 92 випадки, в т.ч. 6 летальних;

• Іваничівський район – 24 випадки;

• Камінь-Каширський район – 75 випадків, в т.ч. 6 летальних;

• Маневицький район – 60 випадків, в тому числі 4 летальних;

• Старовижівський район – 56 випадків, в т.ч. 2 летальних;

• Горохівський район – 39 випадків;

• Ратнівський район – 34 випадки, в т.ч. 2 летальних;

• Любомльський район – 26 випадків;

• Любешівський район – 24 випадки;

• Турійський район – 23 випадки;

• Рожищенський район – 12 випадків;

• Локачинський район – 11 випадків;

• Шацький район – 11 випадків.

За попередню добу надійшло 66 повідомлень про підозру на COVID-19.

В області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 вірусологічною лабораторією протестовано 10365 осіб, в тому числі за останню добу – 210 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Віктор Показати IP 17 Червня 2020 10:33
Ратнівська лікарня забита.Замшани ФАп та Велимче лікарні закриті через хворих медиків.По селах''грип,,Потім немає в багатьох смаку та нюху.СТАРШІ люди вмирають,а статистика-1чи3людини.Пів Річиці це вже !!!
саша до Віктор Показати IP 17 Червня 2020 11:24
камінь-каширська теж
Олеся Ж. Показати IP 17 Червня 2020 10:46
Закрийте ринки Луцьку .
навіщо до Олеся Ж. Показати IP 19 Червня 2020 23:18
закрити треба тебе- в Липинах,а ще краще- в Кащенка відправити.
лучанка Показати IP 17 Червня 2020 11:14
Проблема в людях, точніше ,у відсутності совісті і розуму- мають простуду і лізуть в громадські місця, магазини. На інших-наплювати.І це стосується не молоді, а тіток, які вже б повинні мати якесь розуміння. Маски висять на бороді. Про дистанцію мовчу. Суцільне бидло. Хочете хворіти-хворійте ,але інші тут до чого?
Народна прокуратура Показати IP 17 Червня 2020 11:18
За такою логікою, як у Олесі Ж., треба закрити лікарні, бо найбільше захворювань саме серед медиків. А от чи хтось заразився на ринках в Луцьку - невідомо взагалі. Спалах був також на Володимир-Волинській птахофабриці. Вона закрита?
Петро Показати IP 17 Червня 2020 11:52
На базарах можна що хочеш підципити. Ринки -це бруд. І в таку пандемію їх треба закривати. Не треба чекати гіршого. краще закрити і не розносити заразу .Особливо там де продукти, там і пробують молочне фрукти овочі, це ж антисанітарія!!! Кому ті ринки треба? Продавцям, але ж вони не дотримуються правил, зокрема маски на бороді чи на шиї, перчатки грязьні і тд. Це гидко дивитись що робитьс на ринках, а ще собаки бігають , хіба це не антисанітарія? Не чекайте щоб бло як в Китаї закривайте ринки. Побачите що тоді зменшиться кількість зарази. Подивіться як в районах, де закриті ринки, там і зупинилось розповсюдження. Думай ТЕ.
Навіщо до Петро Показати IP 19 Червня 2020 23:16
З твоєю логікою треба закрити і всі супермаркети, і азс.А також є зустрічне питання- ти багато бачив хворих на ковід власними очима?чи твої близькі(сім'я)?
Андрій Показати IP 17 Червня 2020 15:26
В Шацьку набагато більше хворих зокрема в районній адміністрації , але це все замовчується так як зараз літо а Шацьк курортне селище
Сергій Показати IP 17 Червня 2020 15:39
Статистику ведуть дивно. Потрібно повідомляти про кількість хворих на даний момент. Навіщо мені знати, скільки там перехворіло місяць, два чи три тому.
Іра Показати IP 17 Червня 2020 18:51
Дорогі українці, потрібно поважати інших людей, а для цього потрібно одягати маски, не сідати у переповнені маршрутки, не підходити близько до людини при розрахунку на касі. Де ті люди, які повинні слідкувати за цим, накладати штраф на водіїв, які і зауваження не зроблять і раді з того, що багато людей у маршрутці? Можливо, давайте розпочнімо таке: будемо називати магазини, номери маршруток, де нехтують цими правилами, нехай зважають на інших. Магазин "Щоденник", що на вул.Кравчука, Луцьк. Масок навіть продавці не одягають.
Дзвоніть на 103 Показати IP 17 Червня 2020 19:44
Мені дуже інтересно, а хто буде стояти при вході у маршрутку чи у тролейбусі та не впускати пасажирів без маски. Якщо водій транспортного засобу, то у водія обов"язки чітко визначені, він керує автотранспортним засобом і немає права відволікатись. Йому не дозволено не дай як кажуть Боже провокувати людей. Питання відкрите, ніхто ніколи не зобов"яже водія стояти на кожній зупинці та терпляче запускати людей із порушенням карантинних обмежень. Вам нагадати як у Київі водій міського трамвая на кінцевій зупинці коли пропускав до салону трамвая пасажирів, зробив зауваження одному пасажиру, який перебував без маски. Що вийшло з того. Шість молодих людей витягли привселюдно водія на зупинку (ніхто з присутніх пасажирів не зробив жодного зауваження злодіям - хуліганам) так вони так його відлупасили, що водій знаходився на стаціонарному лікуванні три тижні, з яких два дні провів після операції у реанімаційному відділення з диагнозом: пролом черепної порожнини. Добре що водій вижив, молодих людей поліція не затримала, бо їх не шукала навіть. А ви кажете без маски в транспорт не пускати. Так я запитую, а хто людей, що злісно порушують карантин не буде впускати до перевезення на транспорті. Ось вам і відповідь - ніхто не буде ризикувати своїм здоров"ям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus