USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

B&B project у Луцьку: мікс Щедрика, Nirvana та Despacito

21 Квітня 2018 09:52
Українські народні інструменти, такі, як бандура чи баян, гідні звучати зі сцен різноманітних рівнів і здатні самобутньо, оригінально та по-справжньому драйвово представити будь-яку композицію. Це протягом свого виступу вдалося довести музикантам із гурту B&B project.

Справжній творчий експеримент музичний колектив влаштував 20 квітня в РЦ «Промінь».

B&B project завітали із концертом до Луцька вперше, аби презентувати свій дебютний альбом у рамках туру з нагоди триріччя гурту. Упродовж усього виступу музиканти продемонстрували, здавалося б, неймовірне – те, як можна поєднувати майже непоєднуване, та ще й у досить сучасному форматі. Так, лучани сповна насолодилися різними жанрами – від класики, авторських композицій до фанку та дабстепу. І все це – в новому музичному звучанні.

Першим артисти представили кавер на ту пісню, із якої й стартувала їхня творчість, – це «Nothing Else Matters» Metallica.

Наступною зазвучала веснянка в сучасному аранжуванні.

«Дорогою з Києва ми потрапили в справжню бурю: був і дощ, і град… Правда, снігу не було… І коли ми приїхали в Луцьк, то нас застав справжній рай – сонечко світить, пташки цвірінькають, дерева в цвіту…» – пригадав баяніст Сергій Шамрай, представляючи цю композицію.

Далі були саундтреки до топових світових серіалів, зокрема «Гри престолів» і «Шерлока», рокова класика, наприклад «The Show Must Go On» Queen, нові погляди на нещодавні хіти, такі, як «Rolling in the Deep» Adele, «Havana» Camila Cabello, «Get Lucky» Daft Punk та «Gangnam Style» Psy, а також авторські композиції. Щодо останньої пісні Сергій Шамрай пожартував, що ноти вони отримали посилкою через Aliexpress.
Добряче розпаливши зал, музиканти запропонували глядачам трохи охолонути під «Щедрик» ХХІ століття та пригадати минувші люті морози.
Крайньою у концертній програмі гурту стала виконана на замовлення лучан «заразна» композиція «Despacito» Luis Fonsi. На біс B&B project, своєю чергою, заграв «Smells Like Teen Spirit» Nirvana.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 21 Квітня 2018 10:42
Це дійсно круто !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus