USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

CNN: Maxar показав укріплення «вагнерівців»

22 Жовтня 2022 08:59
Супутникові знімки компанії Maxar Technologies свідчать, що біля міста Гірське Луганської області російські найманці звели 2-кілометрову так звану «лінію Вагнера».

Про це повідомляє CNN із посиланням на знімки Maxar Technologies, пише Українська правда.

Як зазначає видання, «укріплення складається з чотирьох рядів цементних пірамід, які, як сподіваються росіяни, зупинять будь-яку українську техніку і танки від просування на схід. За протитанковими укріпленнями розташований великий рів».
За даними російських пропагандистів, це «друга лінія оборони» на випадок, якщо українці спробують прорватися в цьому районі.

При цьому CNN зазначає, що хоч укріплення і може допомогти захиститися від фронтальної атаки, ніщо не заважає українським військам просто обійти укріплення, які простягаються лише на 1,6 кілометра.
Пропагандистські ЗМІ агресора також, що «вагнерівці» продовжать будівництво своєї «лінії» від російсько-українського кордону до Кремінної та на південь до Світлодарська, що становить понад 200 кілометрів.

У той же час додаткові супутникові знімки, розглянуті CNN, не показали вздовж запланованої «лінії Вагнера» жодних інших споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus