USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Google надасть тисячі ноутбуків українським учителям

24 Травня 2022 15:14
Корпорація Google надасть 43 тисячі ноутбуків українським учителям.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНІАН.

«Нещодавно разом з МОН нам вдалося домовитися про партнерство з Google for Education, що передбачає передання Україні 43000 ноутбуків Chromebook для викладачів. Така технічна підтримка допоможе їм ефективно продовжувати дистанційне навчання», – зазначив Федоров.

Окрім цього, освітяни зможуть пройти онлайн-навчання від Google, а також безоплатно користуватися деякими функціями Workspace for Education до кінця року.

«Разом з МОН ми продовжуємо рухатися до нашої мети – забезпечити ноутбуком кожного вчителя», – додав Федоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 24 Травня 2022 18:29
Невже в гуглі справді думають, що проблема освіти у Україні в відсутності модернізації техніки....??? так ця проблема існує і як правило вона лежить тягарем на батьківських комітетах але як показує сьогодення у вчителів нема звичайного бажання чи то стимулу працюівти з дітьми .... заледве проводять 1 урок у зумі і то постійно то у вчительки "зникне" світло , то інтернет :)))) тому готують з наших дітей слабо кваліфіковану робочу силу... :

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus