USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вчителі отримали ноутбуки для дистанційної роботи

24 Грудня 2022 07:13
Освітянам Ковельського району передали партію ноутбуків для організації освітнього процесу у прикордонних населених пунктах, а саме – Шацьку, Світязі, Згоранах, Головному, Рівному, Гущі, Гороховищі, Столинських Смолярах, Забужжі, Любомлі, Машові та Полапах.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Ноутбуки забезпечені операційною системою від Google Chrome OS, швидкі та компактні. Важливо те, що ці девайси можуть працювати без підзарядки впродовж дня – безумовний плюс за відсутності світла.

Реалізація ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» стала можливою завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України з компанією «Google», Мінцифри та за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.

Читати ще: Волинь отримала понад тисячу ноутбуків для вчителів

Таким чином, ще 14 одиниць техніки допоможуть учителям Любомльщини забезпечити якісне дистанційне навчання.

Окрім того, заступник голови ОДА Юрій Гупало передав гуманітарну допомогу для соціально незахищених сімей громади. Напередодні різдвяних і новорічних свят родини отримали продуктові набори, святкові подарунки, іграшки та дитячі набори для творчості.

Також на потреби Любомльської центральної районної лікарні благодійники передали продукти харчування та медичне обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 24 Грудня 2022 07:53
цікаво,який ноутбук може працювати без підзарядки цілий день ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus