USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Kozak System» разом з друзями запалювали сцену «Бандерштату»

4 Серпня 2019 10:26
Потужну енергетику та справжній запал під час фестивалю «Бандерштат» дарували публіці учасники легендарного гурту «Kozak System».

Виступ гурту «Kozak System» відбувся у рамках другого дня фестивалю «Бандерштат» 4 серпня.

Музиканти гурту творять спільно з братами по сцені та братами по духу – це Сашко Положинський, гурт «Еней», Оксана Муха та інші. Разом з друзями виступили і на сцені «Бандерштату». Під час виконання пісні «Така спокуслива» на сцену запросили ведучу фестивалю Вікторію Жуковську.

«Кажуть, що цей фестиваль може бути останнім. Це дуже сумно, але я думаю, що це неправда, це просто маркетинговий хід для того, щоб люди спрагло приходили до нас, думаючи, що вони прийшли востаннє», - звернувся до публіки фронтмен гурту Іван Леньо.

Він подякував арт-менеджеру фестивалю Сергію Мартинюку за те, що той щороку бореться за те, щоб все це відбувалося. Оскільки він до того ж є поетом, «Kozak System» має декілька пісень на його тексти. Сюрпризом стало спільне виконання однієї з них.

Іван Леньо розповів історію створення ще однієї знакової для гурту пісні. Колись давно у 1960-тих роках легендарний український поет Василь Симоненко написав настільки щемливі слова, що вони запали в душу музикантам гурту. Вони захотіли зробити пісню, але був лише один куплет і потрібен був другий. Тому фронтмен «Kozak System» подзвонив видавцю та поету Івану Малковичу, прийшов до нього в офіс, де якраз чаював ще один знаний поет Кость Москалець.

«Кажу: чуваки, нам потрібен другий куплет до Симоненка. Іван каже: ти здурів, це неможливо, ми не будемо цього робити, ми нормальні. Я кажу: гайз, як так? – Це велетень, легенда, це неможливо в принципі. І вже коли я зачиняв двері Малкович каже: попроси Положинського, він йо*нутий, а раптом вийде?» - розповів Іван Леньо перед виконанням пісні «Не моя» спільно з Сашком Положинським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
андрій Показати IP 4 Серпня 2019 12:51
Хай він пропаде, цього року у мене бойкот бандерштату, цей козав, агітував за порошенка на кожному мітингу, і співав пісні для порошенка, коли воно їздило по україні зі своєю сценою і своїм дякую.
Санітар до андрій Показати IP 4 Серпня 2019 16:42
Лікуйся
андрій до Санітар Показати IP 4 Серпня 2019 18:37
Вас кинув ваш ідейний лідер рошен, не приїхав петьо на бандерштат а втік з країни на момент відкритих справ в дбр. А козак систем співали пісеньку " підманула підвела" за ручку з рошеном на фальшивих дебатах які оголосив рошен після того коли оголосив зеленський першим, ми все памятаємо в нас на відміну від вас порохоботів, память не куряча, ми все пам'ятаємо, і пам'ятатимемо.
zlotniy до андрій Показати IP 5 Серпня 2019 14:13
Цікаво, коли то Порошенко мав приїхати на Бандерштат, і чи взагалі він там коли-небуть був?
вуйко Показати IP 4 Серпня 2019 14:07
Половина виконавців топила за Пороха - ганьба!!!
Дурдом в Україні Показати IP 4 Серпня 2019 18:25
І навіть є такий сайт. Повністю порохоботівський.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus