USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

LAUD «у цю ніч» подарував R&B-виступ лучанам. Фоторепортаж

6 Серпня 2023 10:31
У Луцьку відбувся вечір R&B-музики, адже до клубу MAXIMUS в рамках сольного туру «I’m Ukrainian» завітав співак з неймовірним тембром Владислав Каращук, який більше відомий під псевдонімом LAUD.

Чи не вперше широка аудиторія дізналася про молодого виконавця з шоу «Голос країни», де LAUD опинився у фіналі. Також співак брав участь у національному відборі до Євробачення у 2018 році. Кліпи на його хіти набирають мільйони переглядів на YouTube. А з початку повномасштабного вторгнення він неодноразово давав благодійні концерти на підтримку ЗСУ.

«В цей вечір ви поринете у музику любові, пристрасті і насолоди у виконанні брутального романтика української R&B сцени», – обіцяли організатори.

Виступ розпочався дещо пізніше через повітряну тривогу, але від того фанати співака були ще більше в очікуванні його виступу. Артист привітався з лучанами треком «Вигадав», який одразу ж продемонстрував фірмовий голос та звучання артиста.
Під час R&B-вечора звучали як пісні з нового альбому, так і хіти «У Цю Ніч», «2 Дні», «Пробач», «Там, де ти» так і нові треки. Окрім того LAUD виконав кавер на пісню Океан Ельзи «Не питай».
Відзначимо, що на концерті було чимало військових, яким співак подякував за те, що вони боронять нашу країну.

«Я хочу подякувати усім нашим військовим. Кожен день ви робите усе можливе, аби ми стояли сьогодні тут під мирним небом та були у цьому моменті», – сказав LAUD.
Він багато спілкувався з публікою та навіть дозволяв обирати, яка ж пісня прозвучить наступною. Насамкінець він заспівав свій новий сингл «Присмак Виноград», вкотре подарувавши фанатам фірмове звучання.
LAUD не зміг просто покинути сцену, тож лучани ще раз відривалися під один з найвідоміших треків артиста «2 дні».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Філарет Показати IP 7 Серпня 2023 13:38
Кожен день гинуть люди, а тут шабаш … Розважаються , всім весело… про яку мораль і совість можна взагалі говорити і перемогу…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus