USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

MONATIK прокоментував відвертий образ дружини

7 Грудня 2019 23:08
Днями відомий мультиартист з Луцька MONATIK переміг у номінаціях «Співак року», «Кліп року» та Dance Parade з піснею Love It Ритм у щорічній премії M1 Music Awards.

На події музиканта підтримувала його муза, кохана дружина – Ірина, пише ТСН.

Для музичного заходу вона обрала пікантний комбінезон із плетива. А відвертий виріз і широкий пояс, що підкреслив талію, зробили свою справу – дружина Дмитра випромінювала сексуальність. Світлинами у новому образі Ірина поділилася на своїй сторінці в Instagram, чим викликала вибухову порцію приємних компліментів. І не лише від підписників...

Звабливий лук не втримався прокоментувати і сам MONATIK. Але зробив це – у власному стилі. Артист підписав фото коханої рядками зі свого хіта «Каждый раз»:

«При виде Тебя все тает».

Цікаво, що у коментарях розпочався справжній музичний челендж! Фанати творчості співака продовжили із креативом писати компліменти Ірині рядками з його відомих пісень: «Такая сильно красивая», «Температура растет, растет...».

Фото дуже сподобалося шанувальникам, тому коментарів було не мало: «Неперевершена», «Чарівний образ», «Прекрасна муза», «Дуже гарна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Показати IP 8 Грудня 2019 09:07
Гарна але повненька . І вроді вища за Монатіка)
Юля до Коля Показати IP 8 Грудня 2019 20:44
А що повненькі автоматично негарні? Обмежене у Вас бачення краси,Коля!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus