USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Mozgi «відривалися» з трьома тисячами лучан. Фоторепортаж

17 Листопада 2019 09:00
Понад три тисячі жителів Луцька і не тільки завітали на грандіозний концерт популярної української команди Mozgi: вони стрибали і танцювали під запальні біти, а також плакали та запалювали спалахи на своїх мобільних під час ліричних пісень.

Грандіозний концерт, присвячений Дню студента і організований Івент-агенцією «Tikhonov сoncert and event agency», відбувся 16 листопада на «Sport Arena», що у Adrenalin City.

Ще до початку концерту публіку, яка прийшла відриватися під Mozgi, розважав DJ Большой з ведучим Андрієм Поповим, який постійно підігрівав фанатів двіжової музики, роздаючи їм різноманітні подарунки.
А згодом на сцені з’явилися і самі Mozgi, щоправда не у повному складі, а лише DJ Bloodless, який зіграв невеликий сет. Вже невдовзі Потап, Дядя Вадя, Ед і Рус увірвалися на сцену і з першого ж треку задали ритм усьому концерту.
Лучани відривалися під запільні хіти «Аябо», «Атятя», «Вертолёт». Також не обійшлося без нових треків – Потап запитав у публіки, хто сьогодні святкує день народження та подарував трек-привітання, який так і називається «З днем народження».
Потап вміло спілкувався з людьми, тримаючи всю увагу на виступі гурту. Він нагадав присутнім, що є чоловіком Насті Каменських, та виконав її хіт «Попа как у Ким».

Mozgi настільки зацінили Луцьк, що присвятили нашому місту свій трек, що ще більше розігріло фанатів на концертому майданчику.

Лише під трек Потапа «China» лучани трішки заспокоїлися, піднявши над своїмии головами мобільні телефони з увімкненими спалахами. Після цього треку одна з дівчат заплакала, на це звернув увагу Потап, заспокоївши її.
Гурт змусив лучан кайфувати під «Хит моего лета», «Влажный пляжный движ», «Бармен» і «Хлам».
Потап пригадав, як гурту забороняли виступати в Луцьку, але він все одно заспівав тут: «Ми вдячні, що ви приходите на наші концерти». Після цього команда виконала україномовний трек «999», присвячений всім українцям.

«У наших людей в голові є така штука, «що люди скажуть». Пофіг, що скажуть люди. Головне – любіть, адже наш увесь концерт про кохання», – наголосив Потап та разом з гуртом наостанок заспівав пісню «Любовь».
Втім, публіка не стала відпускати артистів, покликавши їх на біс, тож лучани ще раз відірвалися під «Digitalization».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
! Показати IP 17 Листопада 2019 10:11
Слушать творения Потапа мозгов не надо!
Була там) Показати IP 17 Листопада 2019 11:40
Вони мегакруті та запальні!Все було супер.Молодці
Анонім Показати IP 17 Листопада 2019 16:01
Схоже що мозгі відірвалися в лучан.
5.45 Показати IP 17 Листопада 2019 16:17
Крутий, суперовий концерт!!! Драйвовий DJ "Большой" сподобався більше ніж ПТПвський понторез. Ведучий "Mr Plastick smile" не цікавий нарциз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus