USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

NASA вперше розповіло про НЛО: деякі об'єкти можуть бути позаземними

4 Червня 2023 00:23
У NASA вперше відкрито розповіли про дослідження непізнаних аномальних об'єктів або явищ.

Спецгрупа з вивчення непізнаних повітряних явищ, раніше званих НЛО, створена в червні 2022 року, провела перше публічне засідання. Вчені повідомили, що вивчили понад 800 повідомлень про непізнані літальні об’єкти, з яких тільки невелика частина не піддається науковому поясненню, пише ВВС.

«Нам надходять до 100 відомостей на місяць про загадкові на перший погляд явища», – повідомив директор Управління з вивчення аномалій Пентагону Шон Кіркпатрік.

Але, за його словами, число явищ, які «дійсно є аномалією» становить всього до 5% від загального числа.

На засіданні присутнім показали ролик, знятий військовим літаком над західною частиною США, на якому було добре видно рухомі в небі точки світла. Насправді це виявився звичайний цивільний літак.

У звіті Пентагону за 2021 рік зазначається, що зі 144 спостережень пілотів військових літаків, зроблених з 2004 року, всі, крім одного, залишилися незрозумілими. Фахівці припускають можливість того, що ці об’єкти мають позаземне походження.

Випадки фіксації НЛО

У квітні стало відомо, що в США один з пасажирів літака зафіксував НЛО у формі сигари. Об’єкт рухався з постійною швидкістю нарівні з літаком, а потім зник у хмарах.

Пасажир зняв дивний об’єкт на камеру телефону, а потім поширив відео в мережі. На кадрах видно, як срібляста прямокутна пляма рухається на тій же висоті, що і літак, наближається до хмар і зникає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus