USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ryanair має намір інвестувати в Україну $1,5 мільярда

20 Листопада 2018 13:21
Найбільший європейський лоукостер — ірландська авіакомпанія Ryanair має намір за три-п’ять років інвестувати в Україну 1,5 мільярда доларів, збільшивши флот до 15 літаків і пасажиропотік до 5 мільйонів осіб.

Про це заявив комерційний директор компанії Ryanair Девід О’Брайан на зустрічі з президентом України Петром Порошенком, пише УНІАН.

«Сподіваємося, що ми збільшимо кількість маршрутів в Київ. Ми сподіваємося збільшити до літа пасажиропотік до 1 мільйона пасажирів. Сподіваємося, що через 3–5 років пасажиропотік збільшиться до 5 мільйонів. Це збільшить наш флот в Україні до 15 літаків і складе до 1,5 мільярда доларів інвестицій», — сказав він.

Також О’Брайан зазначив, що зараз основною проблемою збільшення кількості рейсів в Україну є протекціоністська політика з боку Німеччини, Франції, Італії та Бельгії.

«Щойно ця перешкода буде подолана, компанія збільшить кількість рейсів до/з України», — підкреслив він.

При цьому О’Брайан додав, що сьогодні після обіду з’являться квитки по 5 євро в Лондон з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus