USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Sonya Kay, колекція купальників та вишитий одяг: що чекає лучан на Lutsk Fashion Weekend

7 Червня 2019 14:35
8 червня модне та стильне життя вируватиме в Meat&Green – одному з найкращих ресторанів міста з затишною атмосферою та чудовою літньою терасою, де і відбудуться модні покази в рамках Lutsk Fashion Weekend.

В програмі модного вечора покази та презентації від Катерини Кароль (м.Львів), молодіжної колекції «Зона комфорту» від Луцького центру ПТО під керівництвом Юлії Федосеєвої, магазину італійського взуття «Soprano», дизайн студії «Omlet», ТМ «Сварга». Також свої колекції купальників презентують Shato Homewear, а вишитий одяг – Оксана Оксютюк.

Під час вечірки гостей дивуватимуть і не звичними показами, а саме презентують «Модні кольори літа 2019» за участю жінок проекту «Краса без меж», "Моя ідеальна літня сукня/look"за участю Галина Ковальчук, Kart Nate (Львів), Юлія Федосеєва, Наталія Мосійчук, Shulyk designe, Міла Довгаль та інших.

Окрім модних показів на гостей чекатимуть новинки від ресторану Meat and Green, а також презентації від Wellness Club Energy, G-Zone, Domum Group.

Кульмінацією фантастичного вечора стане живий концерт неймовірної та чуттєвої Sonya Kay, пісні якої викликатимуть мурашки та доторкнуться до самого серця, не пропустіть, щоб не шкодувати, – закликають організатори.

Найактивніші гості зможуть виграти призи від партнерів та організаторів свята – Noble Boutique Hotel, VODA club, Bukovel Буковель, Grace Model House та ін.

Легкі закуски, ігристе та коктейлі впродовж вечора від ресторану Meat&Green.

8 червня, 17:30 Meat&Green, вул.Кривий Вал,39

Вартість запрошення від 80 грн!

Запрошення можна замовити за телефоном +38 097 273 9929 або придбати у ресторані Meat&Green.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нацик Показати IP 7 Червня 2019 18:23
по рекламному постеру только по надписи «червня» можно понять, что событие происходит в Украине. А так Европа, точнее не меньше Лондона)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus