USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Starlink Маска піднімає ціни для українців. Якою буде вартість

29 Листопада 2022 16:24
Провайдер супутникового інтернету Starlink американської компанії SpaceX, що належить винахіднику і мільярдеру Ілону Маску, підвищив вартість послуг для українців.

Про це йдеться у тексті листа, який надіслали українським клієнтам, передає ТСН.

Вартість послуги здорожчає від 29 грудня. Так, місячна вартість сервісу Starlink підвищиться з $60 до $75.

«Якщо ви не бажаєте продовжувати користуватися сервісом, ви можете скасувати підписку у будь-який час», – йдеться у листі, що розповсюдили в українському сегменті мережі.
Також стало відомо, що для отримання терміналу Starlink з офіційного сайту в Україну доведеться заплатити $700 доларів і $50 за доставку. Раніше замовлення терміналу до України коштувало близько $400.
Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення РФ термінали Starlink стали життєво необхідними для українців: військові забезпечують себе зв’язком на передовій, а для цивільних інколи це єдиний доступ до зв’язку в умовах блекауту. Термінали Starlink є у багатьох пунктах незламності та платних коворкінгах України.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска SpaceX у вересні звернулася до Пентагону з проханням взяти на себе фінансування супутникового зв’язку Starlink в Україні. Сам Маск пояснив рішення припинити фінансування Starlink в Україні великими збитками.

Проте пізніше стало відомо, що компанія SpaceX відкликала звернення до Пентагону щодо оплати роботи Starlink в Україні. Згодом Маск запевнив, що не відключить Starlink в Україні навіть без фінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Радувець Ларіса Показати IP 29 Листопада 2022 17:08
Бариги кляті!
Анонім до Радувець Ларіса Показати IP 30 Листопада 2022 09:41
Не подобається не користуйтесь і не платіть. Вам ніхто не зобов'язаний давати щось безкоштовне.
Лінк Показати IP 30 Листопада 2022 09:39
Взагалі-то не піднімає а вирівнює ціну в порівнянні з іншими + в нас росте кількість абонентів які тягнуть трафік а це витрати. Не треба забувати що Старлінк це бізнес а не благодійний проект який нам дуже допомагає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus