USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Volvo відкликає пів мільйона автомобілів у всьому світу

21 Липня 2019 09:50
Шведський автовиробник Volvo відкликає в усьому світі понад пів мільйона автомобілів.

Про це повідомив речник компанії у суботу, 20 липня, передає Deutsche Welle з посиланням на dpa.

Це стосується дизельних автомобілів низки моделей, випущених за останні п'ять років. Зокрема, йдеться про V40, V60, V70, S80, XC60 та XC90, повідомив шведський телеканал SVT.

У двигунах автівок виявлені дефекти, які можуть призвести до перегріву і деформації деталей. В гіршому випадку може відбутися займання двигуна. Однак Volvo поки не отримувала скарги на такі випадки.

Раніше компанія повідомила про різке скорочення прибутку в другому кварталі цього року попри збільшення продажів.

Нагадаємо, торік через виявлені проблеми з модулем охолодження системи рециркуляції відпрацьованих газів про відкликання понад мільйона автомобілів заявив німецький автовиробник BMW.

Своєю чергою японський автомобільний гігант Toyota відкликає з ринку понад 2,4 мільйона гібридних автомобілів Prius і Auris. У системі автомобілів було виявлено дефекти, які можуть призвести до зупинення роботи двигуна під час руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus