USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Аби виїхати до Польщі, чоловік пропонував волинським прикордонникам €1500 хабара

9 Грудня 2023 16:07
У пункті пропуску «Устилуг» 39-річний житель Рівненщини спробував «вирішити» питання щодо безперешкодного перетину українсько-польського кордону за допомогою хабара.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Під час прикордонного контролю громадянина, який нібито здійснює міжнародні вантажні перевезення, було встановлено, що чоловік не має належних документів, які підтверджують мету його поїздки за кордон під час дії режиму воєнного стану.

Читати ще: Волинські митники в гумвантажі знайшли нових речей на два мільйони

З огляду на це, інспектор ухвалив рішення про відмову в пропуску через кордон. Зрозумівши, що на цьому його поїздка завершилася, чоловік, аби все ж таки виїхати з України, запропонував прикордоннику €1500 хабара.

Від неправомірної вигоди інспектор відмовився, а про подію прикордонники поінформували співробітників Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 9 Грудня 2023 16:30
Такі ціни були в перший день війни,а зараз зовсім інші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus