USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активісти звільнили Саакашвілі з машини силовиків. Оновлено

5 Грудня 2017 13:50
Колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звільнений протестувальниками з мікроавтобуса, в якому він утримувався працівниками СБУ. Згідно з попередньою інформацією, активісти перерізали шини в авто, інформує ТСН.

Політик оголосив, що Петро Порошенко намагається його посадити за ґрати. При цьому він назвав себе головним ворогом Путіна в Україні і головним борцем із корупцією.

"Армія на нашому боці", - сказав Саакашвілі.

Він додав, що поліція і СБУ не підтримують владу.

Міхеїл Саакашвілі, який був у кайданках, також закликав протестувальників вийти на Майдан Незалежності.

Згодом стало відомо, що команда активістів на чолі з Саакашвілі рухаються у напрямку ВР, інформує УНН.

Нагадаємо 5 грудня під час брифінгу Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі проводив акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні і сприяння членам злочинного угруповання Віктора Януковича та Сергія Курченка у зупиненні їх кримінального переслідування.

Окрім того, правоохоронці знайшли паспорт громадянина України Міхеїла Саакашвілі під час обшуків у київській квартирі керівника Київського обласного осередку «Руху нових сил» Северіона Дангадзе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
34 Показати IP 5 Грудня 2017 14:05
Своїх клоунів хватає, ще цей "великий реформатор" цирки влаштовує
5154 Показати IP 5 Грудня 2017 14:06
Юга Луцик геть здурів.. Він думає, що хтось повірить в цю ахінею??? Не треба нікому нічого розказувати, а просто взяти порівняти Грузію після приходу до влади Саакашвілі і Україну, після приходу до влади Пороха. І триндіти що Міхо працює на Путіна чи Роіссю, то це вже верх ідіо&изму...
Просто до 5154 Показати IP 5 Грудня 2017 15:27
Ти ще Гітлера порівняй як до влади прийшов. Абсолютно по₽&й, що Саакашвілі робив в Грузії. Є держава Україна, якою має керувати український народ через виборні органи. Перестане народ сам себе іпа@и через політиків, то заживем відповідно, а ГРУЗинськіх реформаторів - і на@&й не треба в Україні.
777 до 5154 Показати IP 5 Грудня 2017 20:09
Так, тільки він чомусь там під слідством і неспішить до Грузії. Чомусь без Міши і безвіз дали раніше ніж Україні і в Євросоюз приймуть раніше без Міши. А ми стадо баранів дивимось на комедію грузинського чабана і тішимося.
Я Показати IP 5 Грудня 2017 16:58
б на другий день привселюдно таке СБУ розігнав.
Ааа Показати IP 5 Грудня 2017 19:12
Свободу юрию деточкину!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus