USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Антін Мухарський запрошує на літературно-пивну вечірку у Луцьку

4 Жовтня 2018 09:54
У Луцьку відбудеться літературно-пивна вечірка, на якій Антін Мухарський презентує свій чоловічий роман "I AM NOT RUSSIA". Спеціальним гостем заходу буде Орест Лютий з його лагідною, суворою і дуже суворою українізацією, повідомляють організатори.

"Цей неполіткоректний роман ставить під сумнів основні цінності сучасної демократії. Окрім того, він містить сексистські, расистські, антифеміністичні вислови та думки, які неприпустимі в цивілізованому суспільстві та наче розпалює міжнаціональну, міжконфесійну, расову та гендерну ворожнечу. Цю книгу не бажано читати людям із ознаками політичної, феміністичної, та лівацької шизофренії, людям, одержимим дияволом та почуттям гіпертрофованої толерантності, політкоректності, православним фундаменталістам та адептам мультикультуралізму, людям із браком освіти, інтелекту, совковим дебілам, вагітним жінкам. КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО читати цей твір людям без почуття гумору!"- зазначають організатори.

Вечірка відбудеться 5 жовтня 2018 р. o 20:00 у пабі Лучеськ (Крилова 1).

Довідка: Антін Мухарський (також відомий під псевдонімом Орест Лютий) ─ письменник, актор, телеведучий. Автор музичного проекту «Лагідна та сувора українізація». Засновник мистецької платформи «Український культурний фронт», автор культової програми «Зелена лампа», а також альманахів «Жлобологія» (дослідження природи сучасного хама), «Майдан. (Р)еволюція духу» (народження української неогероїки) та «Національна ідея модерної України» (українська футурологія).

Зараз знаходиться у вимушеній еміграції.

КВИТКИ: 099 540 55 35
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аат Показати IP 25 Вересня 2018 16:11
А шо, вже повернувся втікач від сплати аліментів діткам своїм?
Антінушка до Аат Показати IP 25 Вересня 2018 16:32
Там ще треба розібратись - чиї дітки!!!! бо жіночки зараз - не дуже вірні, чесно кажучи!!! давно вже треба обовязково робити тест днк при народженні і тільки після нього заповняти графу про батька!!! але курки зараз закудахкають, бо воно і понятно - так третина дітей буде з позначкою "хто батько - неізвєсно"!!!
123 до Антінушка Показати IP 25 Вересня 2018 18:26
100%
2121 до Аат Показати IP 4 Жовтня 2018 09:58
Він нормальний адекватний чоловік, на від міну від воєї шизанутої екс-дружини. Вона курва ще та

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus