USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Апеляційний суд зняв арешт з майна «Кузні на Рибальському»

29 Листопада 2019 21:15
Київський апеляційний суд зняв арешт з заводу «Кузня на Рибальському» в Києві, що раніше належав інвестиційному фонду Прайм Ессетс Капітал експрезидента Петра Порошенка.

Про це йдеться в ухвалі суду від 19 листопада 2019 року, повідомляє Новое время.

Суд розглянув апеляційну скаргу на рішення Печерського суда Києва про арешт майна та корпоративних прав заводу.

Своїм рішенням Апеляційний суд відмовив Державному бюро розслідувань арештувати нерухомість та скасував попереднє рішення.

Апеляційний суд дійшов висновку, що рішення Печерського суду було необґрунтованим, а клопотання ДБР про арешт майна було прийнято з порушенням вимог Кримінального процесуального кодексу.

Нагадаємо, восени 2018 року бізнесмен Сергій Тігіпко придбав завод «Кузня на Рибальському» в тодішнього президента Петра Порошенка і нардепа Ігоря Кононенка за $300 млн.

Тігіпко планує побудувати на території заводу житловий масив і великий торгово-офісний центр.

У травні Антимонопольний комітет України оштрафував завод «Кузня на Рибальському» на 136 тис. грн. Штраф накладено за подання до АМКУ недостовірної інформації в заяві про надання дозволу на придбання заводу бізнесменом Тігіпком через кіпрську компанію Еwins Lіміtеd.

У вересні 2019 року Печерський суд наклав арешт на все нерухоме майно та корпоративні права одного з головних активів Петра Порошенка – завод «Кузня на Рибальському».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus