USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Астанавітєсь!»: Янукович закликав українців отямитися та запропонував себе замість «недосвідченої» влади

6 Липня 2022 21:12
У Кремлі вирішили, що настав час на «останній козир» і випустили «в ефір» експрезидента-втікача Віктора Януковича. Засуджений в Україні за держзраду до 13 років позбавлення волі, Янукович «з-за поребрика» звернувся до українців з черговим «Астанавітєсь!».

Звернення Януковича опублікував його прессекретар Юрій Кірасир у Facebook. У ньому колишній президент України слухняно переповів наративи Путіна про війну «до останнього українця» та заклики дати висловитись усім, «хто має конструктивні пропозиції», інформує Обозреватель.

Так, у своєму зверненні до «співвітчизників» нелегітимний Янукович звинуватив легітимну владу України в недосвідченості й авантюризмі та закликав врятувати «те, що залишилось»

«Мені здається, що сьогодні як ніколи потрібна адекватна оцінка ситуації та повага до найрізноманітніших думок громадян України. Громадяни самі мають зробити вибір – воювати «до останнього українця» чи намагатися зберегти те, що ще залишилося», – заявив Янукович.

Він також закликав українців одуматися і не вірити владі, а саму владу – «перестати брехати про постійні «перемоги»».

Не забув «легітимний» і про себе, запропонувавши як альтернативу «недосвідченій» владі себе коханого.

«Я знаю, якими мають бути наступні кроки, дії та рішення, які допоможуть досягти миру шляхом взаємних поступок», – заявив Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ха- ха- ха- ! Показати IP 6 Липня 2022 21:39
Як хтось захоче навчитись шапки красти- то до Яника. Він досвідчений.Навчить.
Луч Показати IP 6 Липня 2022 22:19
Янукович п.н.х!)))
П.С. до Луч Показати IP 6 Липня 2022 22:20
Читаю і сльози сміху, от це ідіоти!!!
Янукович Показати IP 6 Липня 2022 22:24
Я живой! Дайте мені вінком по голові шоб я здох!
Луч Показати IP 6 Липня 2022 22:46
В.Н. що за колаборанти ставлять - ?)))
ІВан до Луча Показати IP 6 Липня 2022 23:23
Це кремлівські проплачені боти-ванючки, які весь інтернет заполонили.
Лучанка Показати IP 7 Липня 2022 04:05
росія перетворилась у повний дурдом
Похуїст Показати IP 7 Липня 2022 08:24
Йди за руzкім кораблем.
123 Показати IP 7 Липня 2022 12:13
Якщо так "щиро" любить Україну і українців, то нехай розкаже в яких саме галузях при його правлінні дуже розвинулась Україна і пояснить висловлювання руzzких політиків і керівництва держави, що Україна і українці повинні бути знищені, як держава і нація! Нехай пояснить, чому всі ракети летять з 24 лютого 2022 року з території росії і білорусії на територію України ось уже п*ятий місяць, щоденно по цивільній інфраструктурі. Скільки ще потрібно оркам і пуйлу вбити, зкалічити, загубити життів українців, щоб закінчити цю розпочату, психічно хворими збоченцями далеко за шістдесят, війну ними ж і розпочату? Тільки не треба про натівські війська на території України, це нехай розповідає руzzкому електорату! Європі і США дійсно ЩИРО ДЯКУЄМО за підтримку у всьому з перших днів війни і дотепер, як би не їх підтримка було б більше жертв і руйнувань!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus