USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Аварія автобуса в Польщі: дев'ятеро українців досі у тяжкому стані

7 Березня 2021 09:56
Дев'ятеро з 35 постраждалих у ДТП, в яку потрапив український автобус у Підкарпатському воєводстві в Польщі, перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомляється у зведенні ДСНС.

Станом на 7 годину 7 березня в лікувальних закладах перебуває 28 осіб. На місці працюють представники Генерального консульства України в Любліні.

ДТП українського автобуса сталася в суботу о 00:50 за київським часом поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань-Херсон, в якому перебувало 57 осіб, зокрема двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице.

За попередньою інформацією, водій автобуса наїхав на огороджувальні стовпчики. В результаті ДТП п’ятеро осіб загинуло на місці, 35 потрапило до лікарень.

На місці аварії вдалося впізнати трьох з п'яти загиблих - документи у цих людей були з собою. Це одна жінка і двоє чоловіків. Особи двох інших буде визначено. Відомо, що загиблі - жінки.

У суботу ввечері 24 пасажири автобуса, травми яких були незначними, вирушили в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Березня 2021 12:38
Видно, українські навички водіння в Польщі не спрацьовують.
Фахівець Показати IP 7 Березня 2021 14:04
Не дарма є штрафи за непристебнуті ремені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus