USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аварія під Луцьком: водій та двоє пасажирів у лікарні

16 Листопада 2018 11:23
На автодорозі в селі Чаруків Луцького району зіткнулися автомобілі «ВАЗ» та «Renault». Внаслідок ДТП травмувалися троє людей, їх госпіталізували.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Пригода сталася 15 листопада о 9 годині. Водій автомобіля «ВАЗ 2106», 43-річний житель Луцького району, ймовірно, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. За кермом автомобіля «Renault» перебував 52-річний житель обласного центру Волині.

Внаслідок автопригоди 29-річний та 64-річна пасажири автомобіля «ВАЗ 2106» отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в центральну районну лікарню. Травмувався в ДТП також і водій автомобіля «Renault». Його госпіталізували в нейрохірургію Луцької міської клінічної лікарні.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus