USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Авіакомпанія Windrose купила 8 літаків ATR для внутрішніх рейсів

6 Грудня 2019 20:48
Windrose airlines розширює програму польотів всередині України. Для цього візьме в лізинг 8 турбогвинтових літаків. І почне польоти з Жулян, хоча зараз працює тільки в Борисполі

Авіакомпанія Windrose airlines (Київ) з метою розширення програми внутрішніх рейсів має намір отримати 8 турбогвинтових регіональних літаків нового для себе типу.

«Авіакомпанія визначила для себе, що найбільш ефективним для забезпечення цієї програми буде оперування літаками ATR 72−600 франко-італійського виробника ATR», — повідомляє НВ з посиланням на avianews.com.

На даний момент авіаперевізник вже підписав угоду про наміри лізингу восьми ATR 72−600 і планує отримати їх в свій флот протягом 2020−2022 років.

Перші три літаки, які надійдуть в парк, зроблені в 2016 році і будуть мати компоновку, розраховану на перевезення 70 пасажирів.

Windrose airlines вже розпочала набір бортпровідників для роботи на новому типі літаків. Цікаво, що в об’яві про пошук співробітників, компанія вказала, що буде виконувати рейси з двох базових аеропортів — ДП МА Бориспіль, та МА Київ ім.Сікорського (Жуляни). Хоча її літаки поки що базуються лише в Борисполі.

Зараз авіакомпанія виконує регулярні внутрішні рейси на лінії Київ-Дніпро і має намір на зимовий період запустити внутрішні рейси Київ-Івано-Франківськ та Дніпро-Івано-Франківськ.

26 листопада комісія Державіаслужба схвалила заявки авіаперевізника на виконання внутрішніх чартерних рейсів з Києва в Запоріжжя, Одесу, Львів, Херсон і Харків з частотою три рази в тиждень і з Києва до Дніпра з частотою п’ять разів на тиждень.

Флот Windrose airlines включає один A320 і п’ять A321, задіяних на чартерних напрямках, і п’ять Embraer 145, які виконують регулярні внутрішні і міжнародні рейси, а також рейси на замовлення авіакомпанії МАУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
" Показати IP 7 Грудня 2019 17:57
А Луцьк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus