USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Авто на «бляхах» не враховуватимуть при наданні субсидій

10 Жовтня 2018 11:05
Міністерство соціальної політики не враховуватиме машини на єврономерах при нарахуванні субсидій, адже неможливо встановити факт належності такого майна конкретній особі.

Про це під час брифінгу сказав директор директорату сім’ї та соціальної підтримки населення Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко, передає "Укрінформ".

"Автомобіль на євробляхах - проблема не лише субсидій, а й держави. Неможливо встановити факт належності прав на це майно", - заявив він.

"Якщо неможливо встановити, що конкретне майно належить конкретній особі, а вона його просто використовує на підставі чогось, це неможливо використовувати в офіційній статистиці", - сказав Музиченко.

Як відомо, для оформлення субсидії потрібні тільки заява і декларація про доходи.

Раніше в Кабінеті міністрів повідомили, куди звертатися за субсидією тим, хто отримує менше "мінімалки".

Як повідомлялося, усна відмова працівника управління соціального захисту населення в призначенні субсидій не є законною.

Отримання великих грошових переказів з-за кордону може впливати на вирішення соціальних органів про нарахування субсидії на житлово-комунальні послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Парашмонька Показати IP 10 Жовтня 2018 11:22
Зрадааааааааа
123 Показати IP 10 Жовтня 2018 12:37
Аааа, бля, ржу)))) от це то красота)))) от же ш фанати укрокорчів слиною давитись почнуть)))) а взагалі - від цієї ди*ільної країни треба все приховувати, нічо не поробиш
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2018 12:46
Прикольно я купив авто на Укр бляхах при цьому сплатив всі належні податки в державу і субсидію мені не дають бо я зробив покупку тобто законопослушний громадянин нашої держави України а Хітруни які не сплатили податки то ще й субсидію отримують прикольно виходить)))))
ну до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2018 15:34
не купляй
ігор луцький до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2018 19:09
Якщо ти купив авто в салоні,то бабла в тебе немєрено і субсидія тобі не потрібна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus