USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Автошлях на Камінь-Каширщині відремонтують за 43 млн

3 Вересня 2020 08:44
Протягом року на Волині відремонтують автомобільну дорогу місцевого значення О 030428 Камінь-Каширський–Полиці–Оленине–Рудка Червинська–Р-14, що в Камінь-Каширському районі.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 10 вересня, аукціон розпочнеться 11 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 42,899 мільйона гривень.

Йдеться про капітальний ремонт дороги на відрізку від 14-го до 18-го кілометра траси в Камінь-Каширському районі.

Роботи включатимуть планування та укріплення укосів земляного полотна, ремонт штучних споруд, підсилення наявного дорожнього одягу, розробку присипних узбіч, улаштування водоскидів на узбіччях, укосах, облаштування автобусних зупинок і посадкових майданчиків, улаштування з’їздів, облаштування тротуарів, встановлення попереджувальних тактильних смуг, металевого бар’єрного огородження, напрямних стовпчиків, дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки тощо.

Капітальний ремонт планують завершити до 31 жовтня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus