USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Азаров похвалив волинян за дорогу і митницю. ФОТО

23 Вересня 2011 09:25
На Волині з робочим візитом побував прем’єр-міністр України Микола Азаров – очільник уряду офіційно відкрив рух на відремонтованій ділянці міжнародної траси Київ-Ковель-Ягодин та оглянув міжнародний автомобільний пункт пропуску «Ягодин».

Нагадаємо, керівництво області чекало Азарова вже давно, але анонсовані раніше візити голови Кабміну зривалися. Проте у четвер, 22 вересня, Азаров таки прибув на Волинь.

Спершу прем’єр-міністру показали тваринницький комплекс у селі на Ковельщині.

«Это интересный опыт, который нам можно будет думать как внедрять по всей стране», – оцінив Азаров тваринницький комплекс.

Потому високопосадовця повезли у Любомльський район – офіційно відкрити рух на відремонтованій ділянці міжнародної траси М-07 Київ-Ковель-Ягодин (на Люблін).

Впродовж кількох останніх місяців тут велись активні дорожні роботи, відтак прем’єр похвалив будівельників та керівників області за виконану роботу.

До слова, нове покриття з’явилось на автодорозі від села Луків Турійського району до села Машів Любомльського району. Загалом це 27 кілометрів.

За повідомленням прес-служби Волинської ОДА, на цій ділянці дороги покладене покриття шириною у 9 метрів. Товщина дороги – 11 сантиметрів.

Дорожники подбали про нові знаки маршрутного орієнтування, розмітку, пішохідні доріжки, заїзні кишені тощо.

Крім того, реконструкція траси передбачала і ремонт аварійного мосту через річку Вижівка.

«Надо дальше думать, как обустраивать эту дорогу. Сделать ее привлекательной. А значит должен быть сервис, рабочие места для людей. А по Волыни как раз рабочие места имеют очень большое значение, потому что тут нет крупных производств, где люди могли бы работать», – висловився з цього приводу Азаров.

«А население на Волыни растет, что очень приятно. Мне губернатор, пока мы с ним ехали в машине, рассказал, что в прошлом году был прирост 0,4%, а в этом году вытянут, наверное, на процент. Это очень много для Волыни. Мы вас поздравляем с этим большим достижением», – додав голова уряду.

Азаров також розповів, що вже у наступному році в Україні будуватимуть ще більше доріг, ніж цьогоріч. До того ж він зазначив, що у найближчі роки основні автомобільні магістралі планується зробити якомога якіснішими та європейськими.

«Ну, работы много будет. В этом году полторы тысячи километров построим, на будущее две тысячи планируем. А дальше будет еще больше. Задача – сделать через нашу страну транзитные дороги хорошие», – розповів він про плани влади.

«До хорошого щвидко звикають. От пройде місяць, до цієї дороги звикнуть. І в нас на Волині скажуть, що воно так і було», – пожартував голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

«Мало построить дороги. Важно сохранить в таком хорошем состоянии», – наголосив Азаров.

В ході робочої поїздки на Волинь Азарова познайомили і з роботою міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин», де нині завершується реконструкція.

Зауважимо, реконструкція митниці та міжнародної дороги проводиться зокрема у рамках підготовки до футбольного чемпіонату «Євро-2012».




























































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
D Показати IP 23 Вересня 2011 09:49
Ото вже клоунаду влаштували.
adams Показати IP 23 Вересня 2011 10:49
Показуха
Я до adams Показати IP 23 Вересня 2011 11:12
Зараз, якщо людина каже на будь-що "ганьба", "показуха" чи ще щось подібне - то це вважається, що вона має активну громадську позицію. Люди радійте життю, чоловіки - будьте чоловіками, а не скигліть як останні ганчірки. Інваліди зараз виглядають більш мужніми, ніж сучасні чоловіки.
SPIKER Показати IP 23 Вересня 2011 12:01
крайня фотка з магазином дьюті фрі порадувала...
filadelfos Показати IP 23 Вересня 2011 13:31
зачем хвастаться тем, что исполняешь работу, за которую получаешь ЗП? где вы видели, или читали о том, чтоб, к примеру, в Беларуси сходняк чиновников трассы открывал? или в Европе?.. 27 км??смешно и грустно одновременно..
Зеник Показати IP 23 Вересня 2011 13:50
То колиш вже можна буде папироски вести?
ого Показати IP 23 Вересня 2011 14:44
Вочевидь, тепер, якщо відремонтував дорогу, зробив освітлення чи зібрав гарний врожай то це вважається мега-досягненням. все це - щоденна, оплачувана робота керівництва області, тим паче майже весь цей показний фурор фінансується з державного бюджету. Клімчук просто показав як він виконав домашнє завдання. молодець, Борисе, сідай - 5!
ірина Показати IP 23 Вересня 2011 15:37
Кошти на будівництво виділялися і при двох ЮЮ (Ющенко +Юля).А де результат?Де було керівництво області?Де були ЮЮ?Між собою ділили владу.Ніхто нічого не робив,тільки за владу воювали.А Клімчук молодець-ГОСПОДАР.І дороги робляться,і освітлення,і школи та лікарні будуються.І цього ніхто не заперечить,бо це факт.
Азаров Показати IP 23 Вересня 2011 16:16
А худобу гнали через колії з іншого села, щоб більше худоби було для рекламного ролика Азарова і Московський поїзд 20 голів зарізав. Тепер пастух до кінця життя через ту показуху не розплатиться. Виходить приїзд Азарова замість сприяти розвитку с/г, погіршив його
One Показати IP 23 Вересня 2011 19:32
Мені вас шкода, з такими засудженнями "далеко підете"! Люди працювали, робили для людей,а не для себе.Спробуйте самі вийти і 27 км дороги зробити. Ця праця є безцінною, якщо б не робітники дорожньої служби ви по грунтовій дорозі ходили б !!! Кожна праця повинна бути не тільки оплачена, а і похвала за працю повинна бути!Тому майте повагу!!!
Андрій Показати IP 24 Вересня 2011 12:36
Да-а-а-а-а, як кажуть, хороший асфальт на дорозі не валяється))))))))
1 Показати IP 24 Вересня 2011 19:53
Краще ха на трасу Луцьк -Львів завезуть Азарова і без вертольота залишать.
Юлиана Капитальман Григян (в народе Юлька Золотая Ручка). до 1 Показати IP 26 Вересня 2011 12:08
Точно. Особливо по кумунальних дорогах Львівщини. Не хай Азаров обріже їм частину держбюджету. А то субвенції виділені для Львівської обласнгої ради направляють на створення музеїв та памятникам Шухевичам, Бандерам а потім скиглять що у них ще й доріг не має.
Віталій Показати IP 26 Вересня 2011 10:19
Траса через Володимир на Львів "краща" як "Луцьк-Львів".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus