USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Багатоповерхівки з паркінгом: у виконкомі погодили коригування плану території у мікрорайоні вулиці Рівненської

6 Листопада 2019 11:05
У житловому кварталі на вулиці Рівненській планують будувати десятиповерхівки з підземним паркінгом та фельдшерсько-акушерський пункт.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада.

Члени виконкому затвердили коригування проєкту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у Луцьку.

Як повідомив начальник управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз, пропонують побудувати три нові квартали. Перша черга будівництва – багатоповерхові будинки з багаторівневим паркінгом, який на верхньому рівні майданчиків для відпочинку.

Раніше, під час засідання міської ради від 25.10.2017 ухвалили рішення «Про надання дозволу на коригування проєкту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у місті Луцьку». Управління містобудування та архітектури видало вихідні дані на розроблення коригування проєкту детального плану цієї території від 04.05.2018 року.

Повідомляли про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Коригування проекту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у місті Луцьку», розробленого ПП «ТОЛА». Пропозиції громадськості відсутні.

27 серпня 2018 року цю містобудівну документацію розглядали на засіданні архітектурно-містобудівної ради. Під час засідання міської ради від 31.10.2018 ухвалили рішення «Про погодження коригування проєкту детального плану території житлового кварталу вулиці Рівненської у місті Луцьку».

В подальшому, рішенням виконавчого комітету міської ради від 07.11.2018 №718-1 затвердили коригування проєкту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській. Проте рішенням Волинського окружного адміністративного суду від 20.06.2019 справа №140/309/19 вказане рішення визнане нечинним.

Після внесення змін в містобудівну документацію та проходження стратегічної екологічної оцінки (СЕО) з врахуванням пропозицій управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА, проєкт рішення «Коригування проєкту детального плану території житлового кварталу на вулиці Рівненській у місті Луцьку» повторно винесли на розгляд виконкому. Вважають, що ухвалення рішення дозволить впорядкувати забудову району житлового кварталу вулиці Рівненської.

Відповідно до проєкту, на ділянці планують побудувати декілька комплексів десятиповерхових багатоквартирних житлових будинків з підземним паркінгом, вбудовані-прибудовані громадські приміщення фельдшерсько-акушерського пункту, багатоповерхові житлові будинки, майданчики благоустрою та гостьові автопарковки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 6 Листопада 2019 17:10
Де саме?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus