USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Бандерштат» - передвиборча технологія Гузя, - політолог

2 Вересня 2010 11:14
Окрім музичного та культурного задуму, організатори фестивалю «Бандерштат», що пройшов на Волині 7-8 серпня, мали й чіткий політичний розрахунок, - вважає директор Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход.

Намагання організатора фестивалю, депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя отримати бюджетне фінансування для проведення заходу забезпечило необхідний розголос у місцевих ЗМІ і рекламу як самому фестивалю, так і пану Гузю, - каже Наход.

Захід отримав непоганий резонанс і, без сумніву, буде використаний у виборчій кампанії Ігоря Гузя та партії «За Україну» на виборах до Волинської обласної ради, як одне з досягнень його команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
патанатом Показати IP 2 Вересня 2010 11:17
Ой. Гузю нічого не допоможе. Коли нема мозку то фестивалі тут не зарадять.
пацанчик Показати IP 2 Вересня 2010 11:29
Гузю із "підгузниами" направду нічого не допоможе.
Ір Показати IP 2 Вересня 2010 12:00
Нічого цьому клоуну не допоможе!Халява закінчилася! І жінка від нього піде,бо грошей не буде!
гопнік до Ір Показати IP 2 Вересня 2010 15:15
ти дибіл? До чого тут жінка? Ото сказав аби сказати. Маладєц, зарахували тобі комент, іди оддихай
лучанка Показати IP 2 Вересня 2010 12:14
от що не кажіть а Гузь - молодець, бо всі про нього говорять! а різним покидькам він завжди поперек горла стояв! Бандерштат - вже 4 роки він робить, незалежно від виборів! про Гузя завжди говорять бо він завжди шось робить, а про подібних пану Находу згадують коли вибори! а до чого тут його дружина? по собі судите, товариші заздрісники))) Ігор - молодець, так тримати!!! Подавіться - невдахи, про вас ніхто ніколи не говоритиме!"!!
гість Показати IP 2 Вересня 2010 12:34
хто б що не казав, а Ігор має запал, і за такими політиками лише можливий поступ вперед. був на сесії облради, бачив інших кандидатів - більшість хворі люди похилого віку, котрим не до якихось активних дій, рішень.
Лія Показати IP 2 Вересня 2010 12:45
це точно, більшість в раді сидить і чухається, а дерибанять гроші і ніхто нічого їм не скаже, а тут молодий чоловік щось робить і стільки критики. Як вам не соромно, М.Наход??? Будь-яку діяльність називати піаром? А це ж Центр політичного аналізу??? МАРАЗМ!!! ФУУУУ! ГАНЬБА!
Zheniok до Лія Показати IP 2 Вересня 2010 15:18
можна поцыкавитись, що негативного в понятті піар?
пацанчик Показати IP 2 Вересня 2010 12:52
Хворим на голову і молодим теж там не місце...
Колян Показати IP 2 Вересня 2010 13:15
Гузь та його партія точно наберуть 3% підтримки виборців. Скоро дізнаєтесь про першу п'ятірку списку і все стане зрозуміло.
без окулярів Показати IP 2 Вересня 2010 15:17
Та Наход просто озвучив те, що й так було видно! Ігор і справу робить, але себе-коханого піарить куди більше. Будьте реалістами!!!
Піар-тєхнолог Поплавського Показати IP 2 Вересня 2010 15:38
Михайле, такими статтями ти собі імені не зробиш. Треба грамотно піаритися. Давай я тебе розпіарю так шо станеш депутатом. Значить перше. Треба шоб ти навалив купу лайна перед дверима адміністрації. тебе схопить міліція, а ми скажемо шо то був протест проти депутатів обласної ради. Друге. треба шоб ти привселюдно на майдані з"їв всі газети де згадується Янукович. Поки тебе відкачуватимуть ми скажемо що це був протест проти утисків свободи слова. Третє. зроби екологічну акцію - голим пропливсти на байдарці по Сапалаєвці. Ми скажем шо це акція в захист річок Волині. А голий - для того щоб привернути увагу до проблем ексгебіціоністів, права яких постійно порушуються. Ну як? Депутатство гарантоване. Бо такими статєйками ти тіко грошей заробиш перед виборами, а далі шо? Треба про майбутнє думати, Михайле
1 до Піар-тєхнолог Поплавського Показати IP 2 Вересня 2010 20:47
а кіко берете за послуги? Бо маю партію і хочу в Верховну Раду.
Піар-тєхнолог Поплавського до 1 Показати IP 3 Вересня 2010 08:59
4 ящіка чернігівького
rusych Показати IP 2 Вересня 2010 15:46
цікаво, а чому пан політолог про це не писав в липні, коли цей скандал був в розпалі, а згадав зараз? Бо тоді політичної потреби не було, а зараз комусь вигідно перед виборами лити бруд на Гузя?
Tarantino до rusych Показати IP 2 Вересня 2010 16:33
Як я розумію, політолог задав про це тому, що не так давно Гузь озвучував своє "фе" Клімчуку на сесії облради. Тим самим давши привід до висновків щодо бажання попіаритися на темі Бандерштату. До речі, згідний - чого б ще кулаками після бою махати?
Михайло Наход Показати IP 2 Вересня 2010 16:18
Всім дякую за коментарі під заміткою. Сам коментую перший і останній раз, тому що багато хто не розуміє, що коментує. 1. Дана замітка підготовлена "Волинськими новинами" є лише частиною значно ширшого серпневого аналітичногго звіту http://www.cpaec.org.ua/news/view/300 нашого Центру. 2. Ігоря Гузя ніхто не "мочить", а навпаки ще раз дає йому засвітку в інформаційному просторі. Просто описується факт, наслідки і прогнози. Те що Ігор один з найдієвіших депутатів ніхто під сумнів не ставить. 3. Нічого поганого в піарі, як Ігоря Гузя так і інших не бачу, це своєрідна складова діяльності політика. Просто одні це роблять незграбно і відкрито (Грицюк), інші інколи витончено і приховано (як Ігор з фестивалем). 4. Особисто я, як і ряд експертів Центру, жодними виборчними посадами не марю, тому в жодних послугах не відчуваю потреби. 5. Хто вважає, що готовий якісно готувати аналітичні матеріали, а не лише коментувати публікації, ласкаво прошу до співпраці з нашим Центром.
Tarantino до Михайло Наход Показати IP 2 Вересня 2010 16:30
Дякую, Михайле, що нарешті обізвалися. Не знаю чим керуються більшість з присутніх тут коментаторів, але точно не бажанням вести цікаву розмову, можливість яку їм дає інтернет і сайт Волинські новини. Але якщо такі як ви не будете писати коментарів - ці придурки просто лишаться єдиними, хто використовуватиме можливість ці коментарі писати. Тому пропоную не зважати на це, а довести, що коментарі - це передусім можливість висловитися, обмінятися думками і посперечатися. Але аж ніяк не гамном обливати один одного.
Олександр Некрот Показати IP 2 Вересня 2010 17:08
Я переконаний політичний опонент "За України", а її столичного "босяка" Славка Кириленка ще й недолюблюю з особистих міркувань... Але лучанка має рацію: Гузь робить фестиваль незалежно від виборів. Позаминулого року я там навіть свої вірші читав. Тож якщо фестиваль і має політичний розрахунок, то аж ніяк не одноразовий - під ці вибори. Історія з бюджетним фінансуванням... вона досить цікава, але мені цього коментувати не хочеться. А втім... далеко не факт, що Гузь чисто піарився. Хвалю політичного опонента? А от не політик я. На сьогодні. Нікуди не балотуватимусь. То чому б і не побути об'єктивним хоч трохи? :))
люся Показати IP 2 Вересня 2010 17:26
а голим на байдарці це було б класно))) подумайте пане Михайле)))
Анатолій Показати IP 2 Вересня 2010 18:04
От Ви всі тут пишете і ще більше піарите Гузя бо новина має кометарів багато і привертає увагу читачів. А Гузь нормальний чоловік. Нема тут чого гнати
ЛітРедактор Показати IP 2 Вересня 2010 20:12
Коменти втричі більші, як заміточка))) Гузь, як і Ленін - ЗАВЖДИ ЖИВИЙ!!!))
ЄЦ Показати IP 2 Вересня 2010 21:45
Ігоре, постав пиво Находу і ВН, бач яку увагу до тебе бабезпечили
ЄЦ Показати IP 2 Вересня 2010 21:45
Ігоре, постав пиво Находу і ВН, бач яку увагу до тебе забезпечили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus