USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бандит з Одещини стріляв у валютника і продавців Завокзального ринку. Подробиці

6 Грудня 2017 15:19
Управління карного розшуку головного управління Національної поліції у Волинській області розшукує мешканця Одеської області Василя Карастана, 16 лютого 1989 року народження.

Як повідомляє «Вісник+К», зокрема, у липні 2014 року у Луцьку на території Завокзального ринку група бандитів, серед яких був і розшукуваний, скоїла розбійний напад із застосуванням зброї на валютного міняйлу.

За нього заступилися кілька продавців з ринку. Бандити почали стріляти і змушені були відступити, так і не досягнувши мети – гроші, які хотіли відібрати у підприємця, лишилися лежати на землі. Внаслідок стрілянини об'єкт нападу та двоє мимовільних учасників подій отримали поранення.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини тоді публікувало розповідь очевидців.

Свідками усіх подій були маса людей: як покупці, так і підприємці. Як розповідають очевидці, усе відбувалося на ряду між ринком та торгівельним центром «Ювант» і тривало кілька хвилин.

Троє кремезних парубків намагалися пограбувати валютчика, в якого при собі була чимала сума грошей. Чоловік спробував чинити опір. На допомогу йому прийшли чоловіки-продавці та власники контейнерів. Бандити занервували. Один з них почав тікати через дорогу від ринку у бік залізничного вокзалу. За ним погналися переслідувачі. Коли бандит перелазив через паркан, прориваючись до колій, поранив ногу. Тим часом двоє базарників змогли збити з ніг і скрутити одного з розбійників. Але тоді третій учасник розбійного нападу прийшов на допомогу своєму спільнику, дістав пістолет і відкрив вогонь на ураження. Внаслідок цього, як розповідають очевидці, валютчик отримав кульові поранення у руку і спину. Одному з базарників бандит прострелив ногу, ще одному груди.

Стрілянина дозволила вирватися уже затриманому людьми бандиту – бритий до білого лоску чоловік без штанів рвонув з місця події у напрямку мосту, який з’єднує проспекти Перемоги і Соборності. Не зважаючи на небезпеку, небайдужі очевидці подій спробували затримати стрілка. При цьому він ледь не розстріляв впритул ще одного чоловіка. У бандита чи то закінчилися набої, чи то заклинив пістолет. Зрештою йому таки вдалося утекти.

У металевих конструкція магазинчика, біля якого відбувалися події, експерти виявили кулю з бойового пістолета.

Один з бандитів, до того ж, нібито, загубив на місці злочину деякі документи.

Поліція просить громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо можливого місця перебування даної особи повідомити правоохоронців за номерами телефонів: (8-03322) 74-23-40, 066-189-46-26 або на лінію «102».

Окрім цього, як повідомляли у прес-службі поліції області, Василь Карастан підозрюється у вчиненні вбивства на території Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 16:12
це його шукати починають через 3 роки після вчинення злочину?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus