USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Бандити, затримані біля будинку Зеленського, мали крупнокаліберний кулемет. Відео

16 Квітня 2019 00:59
Поблизу від будинку кандидата в президенти України Володимира Зеленського правоохоронці затримали групу осіб, які готували на нього замах з мотивів помсти.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат Антон Геращенко.

«Ця група переобладнала джип Тойота Прадо під своєрідну тачанку, встановивши замість задніх сидінь крупнокаліберний кулемет ДШК, дальність стрільби якого становить понад 3 кілометри.

Кримінальний розшук і спецпідрозділ поліції КОРД провели на відмінно спецоперацію із застосуванням табельної зброї, затримали небезпечних бандитів і зберегли життя людей», – написав депутат.

За його словами, поліція перевіряє інформацію про те, чому ця група озброєна великокаліберним кулеметом знаходилася саме в безпосередній близькості до котеджного селища в якому проживає один з кандидатів в президенти.
На карті позначено місце, в якому була затримана група бандитів – кулеметників.
У той же час, як повідомляє ТСН, спецоперація поліції відбулась біля будинку кандидата в президенти Володимира Зеленського, в котеджному містечку під Києвом.

Правоохоронці затримали кілька людей зі зброєю і боєприпасами різного калібру і типу. Скільки затриманих і хто вони, поки є таємницею слідства. Крім того, правоохоронці вважають, що зловмисники планували не один злочин, однак не коментують, чи було це підготовкою до замаху на Зеленського.
Також інформацію про затримання групи озброєних злочинців підтвердив і генпрокурор Юрій Луценко. Однак, як він повідомив в Facebook, метою не був Зеленський.

«За попередніми даними, зазначена група готувала фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених на даний час осіб з числа жителів Львівської області, як помсту за замовлення організованого замаху на вбивство 29.08.2016 львівського бізнесмена Богдана К.», – написав Луценко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 16 Квітня 2019 10:35
Я, був би на місці правоохоронців, розстріляв би цих бандитів на місці. Навіть би рука не здригнулась.
Квартал 66 Показати IP 16 Квітня 2019 11:20
Якась незрозуміла ситуація... Поліція повідомила, що готували замах на кримінального авторитета. Тут пише, - що на самого Зеленського. Проясніть, будь-ласка, для читачів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus